logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,

Afbestillingsvilkår

{{wt_travel_provider}}

Sidst opdateret: 2023-07-06

Ændringsvilkår

Pakkerejser booket og købt af TripX kan ikke ombookes, hvis ikke produktet “Fleksibel Ombooking” er købt. Produktet udbydes til bestemte destinationer og præsenteres i disse tilfælde i bestillingsprocessen. Klik her for detaljeret information om regler og betingelser for “Fleksibel Ombooking”.

Afbestillingsvilkår

Pakkerejser, der er booket og købt af TripX, kan annulleres mod et gebyr i overensstemmelse med Pakkerejsloven. For at minimere gebyret anbefales det, at der købes afbestillingsbeskyttelse. For information, se “Afbestillingsbeskyttelse” nedenfor.

Hvis der købes afbestillingsbeskyttelse i forbindelse med bestilling af en rejse, og der er opstået forhindringer i henhold til reglerne om afbestillingsbeskyttelse, skal aflysning af hele eller dele af rejsekomponenterne altid ske umiddelbart efter forhindringer er opstået.

Turen skal altid annulleres inden afrejse, for at enhver refusion kan tillades. Kun køber / hovedrejsende kan annullere en reserveret rejse. Ved aflysning af rejser uden for vores åbningstider – kontakt altid flyselskabet og / eller hotellet direkte.

Meddel derefter TripX om de trufne foranstaltninger.

Administrationsgebyr

Hvis ændring er mulig, beregner TripX et administrationsgebyr i tilllæg til flyselskabets og/eller hotellets ændringspris. Gebyret er min. 495 kr. pr. person. Navneændringer skal altid foretages inden afrejse, og evt. ændringer skal altid bekræftes skriftligt både af køberen og TripX, inden de gennemføres. Kun køberen kan bestille ændringer af en booket rejse.

Afbestillingsbeskyttelse

Vi anbefaler at tilkøbe en separat afbestillingsforsikring, så det er muligt at afbestille en booket rejse i tilfælde af sygdom eller anden dokumenterbar, alvorlig forhindring. Læs mere under punktet “Afbestillingsvilkår”. Detaljeret information om regler og vilkår for afbestillingsbeskyttelse kan findes her: https://www.tripx.dk/afbestillingsbeskyttelsen