Billige rejser til New York

New York

Læs om transport og transfer.

Marrakech Hotel New York

Marrakech Hotel er et yderst smagfuldt boutiquehotel inspireret af marokkansk indretningsstil. Hotellet ligger på Broadway i den trendige bydel Upper West Side.
priser fra kr 4.085,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hudson Hotel

4-stjernede Hotel Hudson er et stilfuldt og spændende designhotel med en populær beliggenhed på Midtown Manhattan. Hotellet ligger kun en blok fra Columbus Circle og Central Park.
priser fra kr 4.615,- inklusiv fly!
Vis hotel

Peninsula New York

Berømte Hotel Peninsula New York er et 5-stjernet luksushotel beliggende på 5th Avenue med kvalitetsshopping af verdensklasse i direkte tilslutning.
priser fra kr 10.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Pennsylvania Hotel

Hotel Pennsylvania er et middelklassehotel med en populær beliggenhed på Midtown Manhattan. I nærheden ligger Madison Square Garden og Penn Station, der garanterer gode kommunikationer på Manhattan.
priser fra kr 4.025,- inklusiv fly!
Vis hotel

Affinia Hotel Manhattan

Vidunderligt hotel med spændende indretningsstil. Perfekt beliggenhed med 300 meter til Penn Station og 600 meter til shoppingparadiset 5th Avenue.
priser fra kr 4.655,- inklusiv fly!
Vis hotel

Edison Hotel Manhattan

Favorithotel for teaterelskere! Dette hotel i art deco-stil er beliggende i det historiske teaterdistrikt i hjertet af Midtown Manhattan.
priser fra kr 4.985,- inklusiv fly!
Vis hotel

Candlewood Suites

Candlewood Suites Times Square tilbyder komfortabel og populær indkvartering af en lidt mere privat karakter. Her kan du næsten føle dig som en ægte newyorker med den bedste beliggenhed midt i det pulserende liv i The Big Apple. På Candlewood Suites kan man passe sig selv, men der er dog reception, dørmand, fitnessrum, supermarked og gratis wi-fi. Rengøring foretages en gang om ugen. Der er et bredt udvalg af butikker, restauranter og barer i nærområdet.
priser fra kr 5.255,- inklusiv fly!
Vis hotel

Westgate New York City

Førsteklasses og historisk hotel beliggende i East Midtown Manhattan. Her bor du kun 300 meter fra FN-hovedkvarteret.
priser fra kr 4.945,- inklusiv fly!
Vis hotel

Excelsior Hotel

Her bor du på Manhattans fashionable Upper West Side. Dette klassiske hotel ligger ikke langt fra Central Park.
priser fra kr 4.885,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Martinique on Broadway

Her bor du lige ved siden af den mægtige Empire State Building! Fremragende hotel, som tilbyder gratis trådløs internetadgang (wi-fi).
priser fra kr 5.665,- inklusiv fly!
Vis hotel

Park Lane Hotel New York

På første parket lige syd for Central Park! Udsigten over parken og New Yorks skyline er fabelagtig!
priser fra kr 5.475,- inklusiv fly!
Vis hotel

The Skyline Hotel

Her bor du i det spændende område Clinton/Hell's Kitchen med et rigt udvalg af restauranter, og du kan nyde en dejlig indendørs pool.
priser fra kr 4.955,- inklusiv fly!
Vis hotel

The Roosevelt Hotel

Her bor du på et traditionelt og typisk New York-hotel, der tilbyder en førsteklasses beliggenhed ved shoppingområdet Madison Avenue.
priser fra kr 4.475,- inklusiv fly!
Vis hotel

Yotel New York

Et højteknologisk og yderst miljøvenligt hotel med en privilegeret beliggenhed. Dette hotel er som intet andet. Du bor som på et krydstogtskib.
priser fra kr 4.725,- inklusiv fly!
Vis hotel

The Watson Hotel

Dejligt hotel med fuld service i restaurantgaden Hell's Kitchen. Her får du et glimrende udgangspunkt for at udforske spændende Manhattan!
priser fra kr 4.585,- inklusiv fly!
Vis hotel

Comfort Inn Manhattan Bridge

Overkommeligt mellemklassehotel beliggende i det sydlige Manhattan. Her bor du lige ved China Town, og Little Italy ligger kun få hundrede meter væk.
Vis hotel

Lex Boutique Hotel

Hvis du elsker små boutique-hoteller, så læs mere her! Dette hotel er intimt, spændende og fyldt med interessante detaljer.
priser fra kr 5.755,- inklusiv fly!
Vis hotel

Renaissance New York Times Square Hotel

Her bor du midt i det hele lige ved Times Square og tæt på Broadway, Rockefeller Center og uendelige shoppingmuligheder. Du får en fantastisk panoramaudsigt over Times Square fra hotellets moderne indrettede a la carte-restaurant. Dette er ganske enkelt et af vores yndlingshoteller.
priser fra kr 6.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Holiday Inn Express New York City Times Square

Kendt og populær hotelkæde i Midtown Manhattan. Herfra har du ca. 10 minutters gang til Times Square og de mange teatre på Broadway.
priser fra kr 5.465,- inklusiv fly!
Vis hotel

citizenM New York Times Square hotel

citizenM Hotel Times Square på Manhattan er et ultramoderne hotel lige i centrum af byen. Dette boutique-hotel med et futuristisk design ligger midt på Manhattan.
priser fra kr 5.685,- inklusiv fly!
Vis hotel

Holiday Inn Brooklyn Downtown

Bo i det fremadstormende og hippe Brooklyn. Dette hotel har moderne indrettede værelser, og du kan gå herfra til Brooklyn Academy of Music og Brooklyn Bridge på få minutter.
priser fra kr 4.695,- inklusiv fly!
Vis hotel

Cachet Boutique NYC Hotel

Som gæst på Cachet Boutique Hotel bor du midt i begivenhedernes centrum, blot 10 minutters gang fra Times Square og Broadway. Hotellet ligger i det pulserende Hell's Kitchen-område på Manhattan (Midtown West).
priser fra kr 5.915,- inklusiv fly!
Vis hotel