Billige rejser til Stockholm

Stockholm

Radisson Blu Royal Viking

Her vil du bo i en velkendt og kendt hotelkæde, centralt beliggende midt i Norrmalm. I huset ved siden af er Central Station og Byterminalen med direkte forbindelser til alle lufthavne i Stockholmsområdet. Du kommer til Arlanda Lufthavn på 20 minutter med Arlanda Express, som afgår rundt om hjørnet.
priser fra kr 1.205,- inklusiv fly!
Vis hotel

Clarion Hotel Sign

Hotellet ligger kun få minutter fra Stockholms Hovedbanegård og byens terminal, som har direkte forbindelser til alle lufthavne i Stockholmsområdet. Du kommer til Arlanda Lufthavn på cirka 20 minutter med Arlanda Express Express.
priser fra kr 1.055,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Scandic Continental

Scandic Continental er et moderne og byhotel i centrum af Stockholms centrum. Hotellet ligger overfor Hovedbanegården og Byterminalen, hvor du har direkte forbindelser til alle lufthavne i Stockholmsområdet, og du kommer til Arlanda Lufthavn i 20 minutter med Arlanda Express Express.
priser fra kr 1.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Haymarket by Scandic

Beliggende midt i byen, har den en stor indgang til højre ved Hötorget. Du træder ind i en 20-årig elegance, der hersker gennem hele hotellet. Omgivet af firkantede butikker, biografer og koncertsale, er du inden for nem gåafstand fra både Stockholms hovedbanegård og Stureplan.
priser fra kr 965,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Anglais

Du er midt i smeden et stenkast fra den pulserende Stureplan på Östermalm i Stockholm. Lige rundt om hjørnet finder du flere populære restauranter, barer og natklubber. Fra hotellet kan man nemt nå turistattraktioner som Djurgården, Gamla Stan og øhavet.
priser fra kr 975,- inklusiv fly!
Vis hotel

Victory Hotel by Collector’s Hotels

Charmerende og malerisk midt i Stockholms gamle bydel. Du bor midt i de smalle brostensbelagte gader, foret med forskellige farvede bygninger. Tag kun et par minutters gang fra hotellet, og du kan klatre den nærmeste sporvogn, tage en båd fra Nybrokajen eller dykke ind i metroen.
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Quality Hotel Friends

Beliggende i Arenastaden i Solna, ved siden af Friends Arena og Mall of Scandinavia. Bygningen er designet af det velkendte Wingårdh Arkitektkontor, og karakteristisk for bygningen er de runde vinduer, som vil forbinde med fodbold. Perfekt indkvartering, hvis du skal til en koncert eller anden begivenhed på Friends Arena.
priser fra kr 895,- inklusiv fly!
Vis hotel

Lilla Radmannen, Freys Hotel

Dette sjarmerende, familieeide hotellet har en rolig beliggenhet like ved handlegaten Drottninggatan, og tilbyr individuelt designede rom, gratis Wi-Fi og en takterrasse.
priser fra kr 965,- inklusiv fly!
Vis hotel

Connect City

Moderne indre by hotel med design føler. Hotel ligger på Kungsholmen i centrum af Stockholm, kun et stenkast fra den populære Västermalmsgallerian.
priser fra kr 765,- inklusiv fly!
Vis hotel

BW PREMIER COLLECTION The Winery Hotel

Med deres egen vinproduktion på hotellet og den egen vingård Terreno i Toscana har de skabt en helt ny måde at bo på. Hotellet ligger i Solna og er Sveriges første bymiljø hotel. Her er det nemt at slappe af og mødes med vinen i fokus.
priser fra kr 965,- inklusiv fly!
Vis hotel

Berns Hotel

Elegant boutiquehotel, der har modtaget flere priser. Berns har en perfekt beliggenhed ved Nybrokajen i det centrale Stockholm. Her bor du i en uovertruffen beliggenhed i centrum af Stockholms absolutte centrum. Lige rundt om hjørnet ligger Stureplan, et af Stockholms mest luksuriøse indkøbs- og nattelivsområder. Dette er et fantastisk hotel lige i hjertet af Stockholm.
priser fra kr 1.135,- inklusiv fly!
Vis hotel

Downtown Camper by Scandic

I hjertet af det livlige Stockholm ligger dette livsstilshotel. Downtown Camper ligger inden for gåafstand fra centralstationen, men også til shopping, restauranter, parker og kulturelle arrangementer. På Down Town Camper møder stockholmere og beboere at spise og drikke godt i et inspirerende miljø.
priser fra kr 1.165,- inklusiv fly!
Vis hotel

Grand Stockholm

Lige ved havnefronten og overfor kongeslottet og Gamla Stan, blev dette storslåede 5-stjernede luksushotel beliggende ved blaiseholmen i det centrale Stockholm, grundlagt i 1874.
priser fra kr 1.735,- inklusiv fly!
Vis hotel

Nobis Hotel Stockholm

Her kan du virkelig nyde nærheden til byens eksklusive shoppinggader, restauranter og attraktioner. Hotellet er beliggende i 2 elegante bygninger fra det 19. århundrede på Norrmalmstorg, i centrum af Stockholms største shoppingområde.
priser fra kr 1.415,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Rival

Hotellet ligger i en art deco-bygning fra 1930'erne i Mariatorget i det livlige Södermalm. Lige rundt om hjørnet finder du flere restauranter, barer og natklubber. Fra hotellet kan du nemt nå populære turistattraktioner som Djurgården, Den Gamle By og Det Kongelige Slot.
priser fra kr 1.275,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Upplandsgatan

Nice mellemklasse hotel i byen. Uden for hotellet finder du alt fra hyggelige nabolagshytter til kulinariske oplevelser på stjernekroge. Dette hotel ligger mindre end 10 minutters gang fra Stockholms hovedbanegård.
priser fra kr 945,- inklusiv fly!
Vis hotel