Billige rejser til Gøteborg

Gøteborg

Gothia Towers Hotel

Hyggeligt familiehotel med central beliggenhed i Göteborg, rundt om hjørnet fra den svenske messe og Liseberg. Perfekt hotel til en weekend i Göteborg og et af vores foretrukne hoteller.
priser fra kr 2.135,- inklusiv fly!
Vis hotel

Clarion Hotel Post

Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige i centrum af Göteborg, kun få skridt fra centralstationen. Du er tæt på indkøbsområder, kultur, underholdning og restauranter.
priser fra kr 2.235,- inklusiv fly!
Vis hotel

Comfort Hotel Göteborg

Comfort Hotel Göteborg er den perfekte base for at udforske Göteborg, med den bedste udsigt over Göta-floden. Hotellet ligger i centrum af byen, kun ca. 10 minutters gang fra Göteborgs hovedbanegård, hyggelige Haga og indkøbs- og underholdningssteder.
priser fra kr 2.165,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Opalen

Scandic Opalen er centralt beliggende i Göteborg, kun 10 minutters gang fra Liseberg og det svenske udstillingscenter.
priser fra kr 2.025,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Rubinen

Dette elegante hotel ligger på gågaden Avenyn-gaden. Der tilbydes en tagterrasse og en populær økologisk morgenmad. Scandic Rubinen er et af vores foretrukne hoteller i Göteborg.
priser fra kr 1.915,- inklusiv fly!
Vis hotel

Flora

Charmerende boutique-hotel i hjertet af Göteborg. Fra hotellet kan du nemt nå byens museer, butikker, restauranter, teatre og arenaer.
priser fra kr 2.055,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Riverside Hotel

Her vil du bo i en værdsat og kendt hotelkæde med en unik beliggenhed tæt på centrum af Göteborg. Hotellet ligger lige ved vandet, tæt på både byen og havet og med enestående udsigt.
priser fra kr 2.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Avalon Hotel

Feng shui-certificeret hotel med en central beliggenhed i hjertet af Göteborg. Avalon Hotel er et elegant designhotel, hvor arkitekturen og adressen karakteriserer atmosfæren i højeste grad.
priser fra kr 2.415,- inklusiv fly!
Vis hotel

STF Goteborg City Hotel

Mid-range hotel i byens centrum, kun 5 minutters gang fra Göteborgs hovedbanegård, restauranter, shopping og underholdning. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for dem, der ønsker at opdage by!
priser fra kr 2.005,- inklusiv fly!
Vis hotel

Arena Hotel

Hotel Arena er et 3-stjerners hotell beleilig plassert i hjertet av Göteborg, i gåavstand til Nya Ullevi stadion og Sparvagsmuseum.
priser fra kr 2.015,- inklusiv fly!
Vis hotel