Billige rejser til Sverige

Sverige

Gothia Towers Hotel

Hyggeligt familiehotel med central beliggenhed i Göteborg, rundt om hjørnet fra den svenske messe og Liseberg. Perfekt hotel til en weekend i Göteborg og et af vores foretrukne hoteller.
priser fra kr 2.085,- inklusiv fly!
Vis hotel

Clarion Hotel Post

Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige i centrum af Göteborg, kun få skridt fra centralstationen. Du er tæt på indkøbsområder, kultur, underholdning og restauranter.
priser fra kr 2.235,- inklusiv fly!
Vis hotel

Comfort Hotel Göteborg

Comfort Hotel Göteborg er den perfekte base for at udforske Göteborg, med den bedste udsigt over Göta-floden. Hotellet ligger i centrum af byen, kun ca. 10 minutters gang fra Göteborgs hovedbanegård, hyggelige Haga og indkøbs- og underholdningssteder.
priser fra kr 2.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Opalen

Scandic Opalen er centralt beliggende i Göteborg, kun 10 minutters gang fra Liseberg og det svenske udstillingscenter.
priser fra kr 2.025,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Rubinen

Dette elegante hotel ligger på gågaden Avenyn-gaden. Der tilbydes en tagterrasse og en populær økologisk morgenmad. Scandic Rubinen er et af vores foretrukne hoteller i Göteborg.
priser fra kr 1.815,- inklusiv fly!
Vis hotel

Flora

Charmerende boutique-hotel i hjertet af Göteborg. Fra hotellet kan du nemt nå byens museer, butikker, restauranter, teatre og arenaer.
priser fra kr 2.005,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Riverside Hotel

Her vil du bo i en værdsat og kendt hotelkæde med en unik beliggenhed tæt på centrum af Göteborg. Hotellet ligger lige ved vandet, tæt på både byen og havet og med enestående udsigt.
priser fra kr 2.195,- inklusiv fly!
Vis hotel

Avalon Hotel

Feng shui-certificeret hotel med en central beliggenhed i hjertet af Göteborg. Avalon Hotel er et elegant designhotel, hvor arkitekturen og adressen karakteriserer atmosfæren i højeste grad.
priser fra kr 2.415,- inklusiv fly!
Vis hotel

STF Goteborg City Hotel

Mid-range hotel i byens centrum, kun 5 minutters gang fra Göteborgs hovedbanegård, restauranter, shopping og underholdning. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for dem, der ønsker at opdage by!
priser fra kr 2.005,- inklusiv fly!
Vis hotel

Arena Hotel

Hotel Arena er et 3-stjerners hotell beleilig plassert i hjertet av Göteborg, i gåavstand til Nya Ullevi stadion og Sparvagsmuseum.
priser fra kr 2.015,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Royal Viking

Her vil du bo i en velkendt og kendt hotelkæde, centralt beliggende midt i Norrmalm. I huset ved siden af er Central Station og Byterminalen med direkte forbindelser til alle lufthavne i Stockholmsområdet. Du kommer til Arlanda Lufthavn på 20 minutter med Arlanda Express, som afgår rundt om hjørnet.
priser fra kr 1.205,- inklusiv fly!
Vis hotel

Clarion Hotel Sign

Hotellet ligger kun få minutter fra Stockholms Hovedbanegård og byens terminal, som har direkte forbindelser til alle lufthavne i Stockholmsområdet. Du kommer til Arlanda Lufthavn på cirka 20 minutter med Arlanda Express Express.
priser fra kr 1.055,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Scandic Continental

Scandic Continental er et moderne og byhotel i centrum af Stockholms centrum. Hotellet ligger overfor Hovedbanegården og Byterminalen, hvor du har direkte forbindelser til alle lufthavne i Stockholmsområdet, og du kommer til Arlanda Lufthavn i 20 minutter med Arlanda Express Express.
priser fra kr 1.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Haymarket by Scandic

Beliggende midt i byen, har den en stor indgang til højre ved Hötorget. Du træder ind i en 20-årig elegance, der hersker gennem hele hotellet. Omgivet af firkantede butikker, biografer og koncertsale, er du inden for nem gåafstand fra både Stockholms hovedbanegård og Stureplan.
priser fra kr 965,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Anglais

Du er midt i smeden et stenkast fra den pulserende Stureplan på Östermalm i Stockholm. Lige rundt om hjørnet finder du flere populære restauranter, barer og natklubber. Fra hotellet kan man nemt nå turistattraktioner som Djurgården, Gamla Stan og øhavet.
priser fra kr 975,- inklusiv fly!
Vis hotel

Victory Hotel by Collector’s Hotels

Charmerende og malerisk midt i Stockholms gamle bydel. Du bor midt i de smalle brostensbelagte gader, foret med forskellige farvede bygninger. Tag kun et par minutters gang fra hotellet, og du kan klatre den nærmeste sporvogn, tage en båd fra Nybrokajen eller dykke ind i metroen.
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Quality Hotel Friends

Beliggende i Arenastaden i Solna, ved siden af Friends Arena og Mall of Scandinavia. Bygningen er designet af det velkendte Wingårdh Arkitektkontor, og karakteristisk for bygningen er de runde vinduer, som vil forbinde med fodbold. Perfekt indkvartering, hvis du skal til en koncert eller anden begivenhed på Friends Arena.
priser fra kr 895,- inklusiv fly!
Vis hotel

Lilla Radmannen, Freys Hotel

Dette sjarmerende, familieeide hotellet har en rolig beliggenhet like ved handlegaten Drottninggatan, og tilbyr individuelt designede rom, gratis Wi-Fi og en takterrasse.
priser fra kr 965,- inklusiv fly!
Vis hotel

Connect City

Moderne indre by hotel med design føler. Hotel ligger på Kungsholmen i centrum af Stockholm, kun et stenkast fra den populære Västermalmsgallerian.
priser fra kr 765,- inklusiv fly!
Vis hotel

BW PREMIER COLLECTION The Winery Hotel

Med deres egen vinproduktion på hotellet og den egen vingård Terreno i Toscana har de skabt en helt ny måde at bo på. Hotellet ligger i Solna og er Sveriges første bymiljø hotel. Her er det nemt at slappe af og mødes med vinen i fokus.
priser fra kr 965,- inklusiv fly!
Vis hotel

Berns Hotel

Elegant boutiquehotel, der har modtaget flere priser. Berns har en perfekt beliggenhed ved Nybrokajen i det centrale Stockholm. Her bor du i en uovertruffen beliggenhed i centrum af Stockholms absolutte centrum. Lige rundt om hjørnet ligger Stureplan, et af Stockholms mest luksuriøse indkøbs- og nattelivsområder. Dette er et fantastisk hotel lige i hjertet af Stockholm.
priser fra kr 1.135,- inklusiv fly!
Vis hotel

Downtown Camper by Scandic

I hjertet af det livlige Stockholm ligger dette livsstilshotel. Downtown Camper ligger inden for gåafstand fra centralstationen, men også til shopping, restauranter, parker og kulturelle arrangementer. På Down Town Camper møder stockholmere og beboere at spise og drikke godt i et inspirerende miljø.
priser fra kr 1.165,- inklusiv fly!
Vis hotel

Grand Stockholm

Lige ved havnefronten og overfor kongeslottet og Gamla Stan, blev dette storslåede 5-stjernede luksushotel beliggende ved blaiseholmen i det centrale Stockholm, grundlagt i 1874.
priser fra kr 1.735,- inklusiv fly!
Vis hotel

Nobis Hotel Stockholm

Her kan du virkelig nyde nærheden til byens eksklusive shoppinggader, restauranter og attraktioner. Hotellet er beliggende i 2 elegante bygninger fra det 19. århundrede på Norrmalmstorg, i centrum af Stockholms største shoppingområde.
priser fra kr 1.415,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Rival

Hotellet ligger i en art deco-bygning fra 1930'erne i Mariatorget i det livlige Södermalm. Lige rundt om hjørnet finder du flere restauranter, barer og natklubber. Fra hotellet kan du nemt nå populære turistattraktioner som Djurgården, Den Gamle By og Det Kongelige Slot.
priser fra kr 1.275,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Upplandsgatan

Nice mellemklasse hotel i byen. Uden for hotellet finder du alt fra hyggelige nabolagshytter til kulinariske oplevelser på stjernekroge. Dette hotel ligger mindre end 10 minutters gang fra Stockholms hovedbanegård.
priser fra kr 945,- inklusiv fly!
Vis hotel