Billige rejser til Sitges

Sitges

Playafels Hotel

På Hotel Playafels bor du i hjertet af Castelldefels! Det 4-stjernede Hotel Playafels vender ud mod Castellfedels strand, og her bor I bogstaveligt talt på den smukke strand. En drømmebeliggenhed til en rigtig dejlig ferie!
priser fra kr 1.235,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Subur Maritim

Hotel Subur Maritim i Sitges - et stenkast fra den berømte strand, Sausalito, og det svalende Middelhav! Dette hotel har 4 stjerner og tilbyder god og behagelig indkvartering til din ferie.
priser fra kr 1.105,- inklusiv fly!
Vis hotel

Gran Hotel Rey Don Jaime

Et af vores mest populære hoteller i Castelldefel! Hotel Rey Don Jaime ligger i bjergene med en fantastisk havudsigt. Hotellet tilbyder en perfekt balance mellem rustik charme og moderne design.
priser fra kr 1.235,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Sunway Playa Golf & Spa

Dette 4-stjernede hotel ligger i et roligt område lige ved havet og ved siden af den smukke Terramar golfbane! Et perfekt valg til en rolig ferie og med kort afstand til bymidten.
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Ciudad De Castelldefels

Hotel Ciudad de Castelldefels ligger i hjertet af Castelldefels, nær Castelldefels Slot, Anec Blau Shopping Center og en af regionens smukkeste strande.
priser fra kr 1.075,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Platjador

Trestjernede Hotel Platjador i hjertet af byen, med en af de bedste beliggeheder i det centrale Sitges, tilbyder et smukt feriemiljø lige ved stranden.
priser fra kr 1.155,- inklusiv fly!
Vis hotel

Dolce Sitges Hotel

Dette 5-stjernede hotel ligger nær Sausalito Beach og Platja de la Barra i en frodig oase med smuk udsigt over Middelhavet.
priser fra kr 1.525,- inklusiv fly!
Vis hotel

Medium Sitges Park

Moderne indkvartering med en behagelig stemning knap 10 minutter til fods fra den hvide sandstrand!
priser fra kr 1.165,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Estela

Som gæst på Estela Barcelona bor du i hjertet af Sitges, lige rundt om hjørnet fra den charmerende lystbådehavn Aiguadolc og tæt på den smukke strand Playa Balmins!
priser fra kr 1.155,- inklusiv fly!
Vis hotel

Port Sitges Resort

Hvis du bor på Port Sitges på strandpromenaden i Sitges, er du kun få minutter fra flere skønne strande og den charmerende lille havn Aiguadolc!
priser fra kr 975,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Ibersol Antemare Spa - Adults Only

På Ibersol Hotel Antemare SPA bor du centralt i Sitges og lige ved siden af den smukke strand og Middelhavet, inden for gåafstand til mange af byens seværdigheder og naturområder.
priser fra kr 1.055,- inklusiv fly!
Vis hotel

Resort Sitges Apartment

Et moderne lejlighedshotel med en fantastisk udendørs pool på den solrige tagterrasse med udsigt over Sitges og Middelhavet!??
priser fra kr 1.055,- inklusiv fly!
Vis hotel

AC Hotel Gava Mar

AC Hotel Gava Mar är ett populärt designhotell med ett idealiskt läge ett stenkast från den fina stranden och kort väg till den historiska stadskärnan!
priser fra kr 1.615,- inklusiv fly!
Vis hotel

Calipolis

Hotel Calipolis er en perle blandt hoteller til det brede publikum. Her vil hele selskabet trives!
priser fra kr 1.585,- inklusiv fly!
Vis hotel

URH Sitges Playa

Hotel URH San Sebastián Playa tilbyder central indkvartering i Sitges lige rundt om hjørnet fra San Sebastians strand!
priser fra kr 1.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Bel Air Hotel

Bel Air Hotel ligger på den lækre strand Castelldefels. Et populært 4-stjernet hotell med god beliggenhed.
priser fra kr 1.245,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Led Sitges

Utroligt prisvenligt mellemklassehotel med den bedste beliggenhed i Sitges! Hotel Led Sitges er et charmerende, familieejet hotel med omsorgsfuld og professionel service!
priser fra kr 1.145,- inklusiv fly!
Vis hotel

Canal Olimpic Hotel

Hotel Canal Olimpic er beliggende i en charmerende ejendom med en fremragende beliggenhed i centrum af Castelldefels, mindre end ti minutters gang fra den smukke strand.
priser fra kr 1.015,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sol Costa Daurada

Hotel Sol Costa Daurada ligger i Salou syd for Barcelona og Costa Doradas hovedstad og 950 meter fra den fine gyldne sandstrand og den smukke strandpromenade. I nærheden finder du nogle af Costa Doradas smukkeste strande.
priser fra kr 1.165,- inklusiv fly!
Vis hotel

Apartaments CYE Salou

Dette lejlighedshotel tilbyder en hjemlig atmosfære og en følelse af at være i et hjem ved havet! Bygningen har 69 gode og enkle lejligheder, som for nyligt er blevet renoveret med fuldt udstyret køkken og stor terrasse!
priser fra kr 875,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Playa Park

Familievenligt hotel med en rolig beliggenhed blot 100 meter fra stranden og den smukke strandpromenade!
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Regente Aragon

Det ideelle sted til afslapning, tæt ved den lækre strand i hjertet af turistbyen Salou på den smukke kyststrækning Costa Dorada! Regente Aragon **** er et populært valg af hotel med en dejlig tagterrasse med pool!
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Best San Diego

Familiehotellet Hotel Best San Diego ligger ved de mange turisttilbud i hjertet af Salou blot 200 meter fra den dejlige Capellans-strand!
priser fra kr 1.065,- inklusiv fly!
Vis hotel

H10 Salou Princess

H10 Salou Princess tilbyder et bredt udvalg af services af høj kvalitet, forskellige spisesteder, et omfattende underholdningsprogram for alle aldre og et fantastisk poolområde!
priser fra kr 1.295,- inklusiv fly!
Vis hotel

Planas Hotel Salou

Hotel Planas er den perfekte indkvartering for familier, som ønsker at tilbringe nogle afslappende dage i det centrale Salou, helt tæt på de kilometerlange sandstrande.
priser fra kr 1.105,- inklusiv fly!
Vis hotel

H10 Salauris Palace

Dette storslåede hotel tilbyder et bredt udvalg af services for at sikre et uforglemmeligt besøg i Salou!
priser fra kr 1.345,- inklusiv fly!
Vis hotel

Best San Francisco Hotel

Hotel Best San Francisco ligger i det livlige centrum af Salou, blot 150 meter fra Capellans- og Levante-strandene. Dette moderne hotel er et førsteklasses alternativ til din ferie ved kysten!
priser fra kr 1.025,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Tarraco Park Tarragona

Dette Tarragona Costa Dorada-hotel har alle forudsætninger for, at du får en behagelig og skøn behandling og et dejligt ophold! Hotellet tilbyder en lys, cool og international atmosfære.
priser fra kr 1.145,- inklusiv fly!
Vis hotel

Express Tarragona

Dette hotel i Tarragonas moderne kvarter ligger kun 10 minutter fra den charmerende bymidte! Herfra er du tæt på Tarragonas berømte romerske ruiner, som ligger blot 900 meter væk.
priser fra kr 1.075,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel SB Ciutat de Tarragona

Hotellet er beliggende i centrum af den hyggelige ferieby Tarragona. Det perfekte feriested!
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

AC Hotel Tarragona by Marriott

AC Hotel Tarragona by Marriott ligger i det smukke Tarragona, kun få minutter fra Plaza Imperial Tarraco og indkøbscenteret Central Park. Dette hotel har 4 stjerner!
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Sercotel Urbis Centre

Dette moderne hotel er beliggende i et historisk område i det centrale Tarragona, cirka fem minutters gang fra de verdensberømte monumenter og kun ca. otte minutters gang fra stranden Playa del Miracle!
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Lauria

Lauria Hotel, et 3-stjernet hotel i centrum af Tarragona, byder dig velkommen med god service og funktionelle faciliteter til lave priser.
priser fra kr 1.025,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Caribe by PortAventura

Oplev en rejse til en tropisk oase og nyd roen ved Europas største, anlagte sandstrand/bassin med gratis adgang til forlystelsesparken PortAventura, som ligger kun fem minutters gang fra hotellet!
priser fra kr 1.815,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel El Paso by PortAventura

Rejs til den smukke kyst Costa Dorada med alle de fordele, som følger med en All Inclusive-ferie på det populære Hotel El Paso. Gratis adgang til PortAventura Park.
priser fra kr 1.885,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel PortAventura

Nyd et afslappende ophold på det idylliske Hotel PortAventura på Costa Dorada, med direkte adgang til Spaniens største forlystelsespark af samme navn, Port Aventura!
priser fra kr 2.555,- inklusiv fly!
Vis hotel

Blaumar Hotel

Et populært familiehotel tæt ved stranden, 500 meter fra centrum af Salou og med et bredt underholdningsprogram for hele familien!
priser fra kr 1.345,- inklusiv fly!
Vis hotel

Aparthotel CYE Holiday Centre

Cye Holiday Centre byder på de samme serviceydelser som et almindeligt hotel, men med den frihed og service som følger med et lejlighedshotel. Et godt alternativ for opholdet på familieferien ved kysten!
priser fra kr 945,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Belvedere

Belvedere ligger tæt på forlystelsesparken PortAventura og kun 700 meter fra den smukke strand Llevant. Hotellet har komfortable faciliteter og fuldt udstyrede værelser, der for nylig blev renoveret for at sikre dig en dejlig ferie på Costa Dorada-kysten!
priser fra kr 1.115,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Marinada

Familievenlige Hotel Marinada tilbyder en overkommelig indkvartering til en aktiv og afkoblende ferie i det solrige Spanien - Salou.
Vis hotel

Salou Park Resort I

Salou Park Resort ligger 100 meter fra den skønne strand, Capellans, og 500 meter fra Salous pulserende dag- og natteliv!
priser fra kr 1.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Villa Dorada

Villa Dorada ligger i et roligt område i Salou. Fra hotellet er der kun 250 meter til Capellans Beach, og alle værelser har møblerede balkoner og aircondition.
priser fra kr 1.145,- inklusiv fly!
Vis hotel

PortAventura Hotel Mansion de Lucy

Når du bor på det eksklusive PortAventura Hotel Lucy's Mansion (parkbilletter er med i prisen) ved udkanten af Salou, er du tæt på forlystelsesparken PortAventura, Spaniens største forlystelsespark og den smukke Levante-strand.
priser fra kr 2.745,- inklusiv fly!
Vis hotel

Aparthotel Olimar II

Olimar II Lejlighedshotel ligger i Cambrils midt i centrum og kun 250 meter fra den smukke strand! Her får du komfortabel og billig indkvartering for hele familien.
priser fra kr 1.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

H10 Cambrils Playa

H10 Cambrils Playa ligger i et roligt område i Cambrils og kun 50 meter fra den storslåede strand l'Esquirol. Bo her på et populært fire-stjernet hotel med et komplet udvalg af tjenester og moderne faciliteter!
Vis hotel

Hotel Estival Centurion Playa

Estival Centurión Playa ligger ved stranden Vilafortuny, med fin udsigt over Middelhavet. Et populært familiehotel med et varieret underholdningsprogram!
priser fra kr 1.235,- inklusiv fly!
Vis hotel

Estival Park Hotel

Dette hotel i hjertet af Costa Dorada tilbyder et storslået ferieophold for hele selskabet! Tilvælg All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.
priser fra kr 1.335,- inklusiv fly!
Vis hotel

Festival Village Aparthotel - All Inclusive

Festival Village Aparthotel er et populært lejlighedshotel med all inclusive i den charmerende by Salou på Costa Dorada.
priser fra kr 2.865,- inklusiv fly!
Vis hotel

Golden Port Salou & Spa

Her har du en rigtig god indkvartering med et bredt udbud af serviceydelser, mange aktiviteter og underholdning for hele familien.
priser fra kr 1.375,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Villamarina Club - All inclusive

Når du bor på Hotel Villamarina Club i Salou, er du tæt ved Levante-stranden og Spaniens største temapark Port Aventura.
priser fra kr 1.545,- inklusiv fly!
Vis hotel

Golden Donaire Beach

Et populært hotel ved stranden, hvis 3 stjerner opleves som 4! Et fantastisk sol- og badeferiested til prisen.
priser fra kr 1.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel La Niña

Dette hyggelige hotel, La Niña, ligger lige ved siden af Passeig de la Ribera strandpromenade og er et af vores springvandshoteller - lige i hjertet af Sitges.
priser fra kr 1.235,- inklusiv fly!
Vis hotel

Oasis Park Salou

Moderne hotel nær centrum af Salou og de skønne strande Capellans og Levante.
priser fra kr 1.315,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Cala Font

Cala Font tilbyr en flott innkvartering 2 minutter fra stranden og en klar utsikt over havet.
priser fra kr 2.405,- inklusiv fly!
Vis hotel

Dorada Palace Hotel

Et 4-stjernet hotel i Salou tæt på Llevant Beach, golfbaner og forlystelsesparken PortAventura.
priser fra kr 1.715,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Jaime I

Hotel Jaime I ligger på strandpromenaden i Salou, ved siden af Capellans strand og Levante-stranden.
priser fra kr 1.365,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Best Cambrils

priser fra kr 1.125,- inklusiv fly!
Vis hotel

The MiM Hotel Sitges

Her finder du et trendy boutique-hotel i centrum af Sitges. Du er tæt på shopping, restauranter, klubber og barer. Hotellet ligger kun et stenkast fra den palmede strandpromenade, Passeig Maritime.
priser fra kr 1.405,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Subur

Nice mid-range hotel med en central beliggenhed i hjertet af Sitges. Du er 10 minutters gang til togstationen og på få minutter kommer du til den gamle bydel og de charmerende små gyder.
priser fra kr 985,- inklusiv fly!
Vis hotel

La Santa Maria

Her vil du bo i en smuk kulturmiljø-opført bygning lige ved siden af den palmeformede promenade, Passeig de la Ribera.
priser fra kr 1.205,- inklusiv fly!
Vis hotel

H10 Cambrils Playa

priser fra kr 1.285,- inklusiv fly!
Vis hotel