Billige rejser til Costa Brava

Costa Brava

URH Tossa de Mar

URH Park Hotel er centralt beliggende i Tossa De Mar, som er hjertet på Costa Brava-kysten. Her får du en komfortabel indkvartering i gåafstand fra den smukke strand.?
priser fra kr 1.405,- inklusiv fly!
Vis hotel

Delfin Hotel

Midt i Tossa de Mars charmerende centrum ligger dette hyggelige hotel. Herfra har du kun 100 meter til den smukke strand Platja Gran.?
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Don Juan Tossa

Familievenligt hotel beliggende tæt på den smukke strand og byens middelalderlige område. Fra hotellets poolterrasse kan du nyde en afkølende dukkert!
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Arenas Resort Giverola

På et af de smukkeste steder langs Costa Brava-kysten ligger Arenas Resort Giverola. Hotellet byder på en fantastisk udsigt over havet og Giverola-bugten.?
priser fra kr 1.485,- inklusiv fly!
Vis hotel

Guitart Gold Central Park Aqua Resort

Med sit store pool-område er dette hotel en favorit blandt mange. Den perfekte beliggenhed tæt på stranden og byen gør kun hotellet endnu bedre!?
priser fra kr 1.035,- inklusiv fly!
Vis hotel

H-Top Gran Casino Royal

I hjertet af Lloret de Mar ligger dette hyggelige mellemklassehotel. Her får du en indkvartering med en venlig, afslappet og levende atmosfære!
Vis hotel

Samba Hotel

Dette familievenlige hotel ligger på en bakke i Lloret de Mar. Takket være den perfekte placering får du mulighed for at kombinere din ferie med sol, vand og bymiljø.??
priser fra kr 1.005,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Delamar - Adults only

Det elegante Hotel Delamar er et voksenhotel, som ligger centralt i Lloret de Mar. Hotellet tilbyder en moderne og behagelig indkvartering.
priser fra kr 1.225,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Marsol

Dette firestjernede hotel ligger ved den fine strandpromenade med en smuk udsigt over Middelhavet.
priser fra kr 1.155,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Oasis Park & Spa

Hotel Oasis Park & Spa by GHT Hotels ligger kun en kort spadseretur fra Fenals-stranden. Her tilbydes du indkvartering, som er fyldt med aktiviteter for både store og små!
priser fra kr 1.105,- inklusiv fly!
Vis hotel

H-TOP Royal Star & SPA

Familievenligt hotel i populære Lloret de Mar. Dette klassiske hotel tilbyder et ophold fyldt med både aktiviteter og afslapning.
priser fra kr 845,- inklusiv fly!
Vis hotel

URH Excelsior

Dette hyggelige hotel har den bedste beliggenhed ved stranden og den skønne strandpromenade. Du kan nyde den smukke udsigt fra hotellets populære tagterrasse.
priser fra kr 1.005,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Xaine Park

På Hotel Xaine Park bor du på første parket i Lloret de Mar. Den smukke strand og den charmerende bymidte ligger kun en kort gåtur fra hotellet!?
priser fra kr 1.045,- inklusiv fly!
Vis hotel

Aparthotel Guitart Central Park Resort & Spa

Dette lejlighedskompleks er særligt velegnet til familier og er centralt beliggende i Lloret de Mar. Her finder du veludstyrede lejligheder i et dejligt miljø.
priser fra kr 985,- inklusiv fly!
Vis hotel

Guitart Central Park Aqua Resort

Nyd en dejlig ferie på dette familievenlige hotel. Herfra er der en kort gåtur til den smukke strand i Lloret de Mar og byens seværdigheder.?
priser fra kr 995,- inklusiv fly!
Vis hotel

H·TOP Palm Beach & SPA

Enkelt mellemklassehotel med god beliggenhed i Lloret de Mar. Her tilbydes familievenlig indkvartering tæt på både den fine strand og den charmerende bymidte.
priser fra kr 785,- inklusiv fly!
Vis hotel

Roger De Flor Palace

I en smuk bygning på en bakke med en fantastisk udsigt over havet ligger dette populære hotel. På Roger De Flor Palace får du en dejlig solferie!?
priser fra kr 1.075,- inklusiv fly!
Vis hotel

Evenia Olympic Suites - All Inclusive

Dette familievenlige hotel tilbyder en komfortabel indkvartering i hjertet af Lloret de Mar. På hotellets store område finder I masser af sjov!?
priser fra kr 4.015,- inklusiv fly!
Vis hotel

Gran Hotel Flamingo

Centralt beliggende i Lloret de Mar finder du dette dejlige hotel. Her får du de bedste betingelser for en vidunderlig sol- & badeferie.
priser fra kr 1.065,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Santa Marta

I et naturskønt område med direkte adgang til stranden ligger Hotel Santa Marta. Her får du en komfortabel indkvartering i et roligt miljø.?
priser fra kr 1.935,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Santa Rosa

Dette familiedrevne hotel er beliggende i hjertet af Lloret de Mar. Her finder du et hotel af høj kvalitet samt førsteklasses service, hvor du som gæst er i fokus.
priser fra kr 1.135,- inklusiv fly!
Vis hotel

Alegria Mar Mediterrania - Adults only

Mar Mediterrània er et eksklusivt hotel kun for voksne (16+) lige ved stranden i Santa Susanna. Dette luksuriøse hotel tilbyder afslappende indkvartering med et innovativt middelhavsdesign i bløde toner inspireret af havets klare, blå vand, som ligger kun et stenkast fra hotellet.?
priser fra kr 1.285,- inklusiv fly!
Vis hotel

ALEGRIA Maripins

Velkommen til ALEGRIA Maripins, som er et familievenligt strandpromenadehotel, kun få skridt fra den smukke strand. Hotellet er renoveret i 2015 og tilbyder skønne, rummelige værelser med balkon, en stor buffet-restaurant og en udendørs terrasse med bar lige ved siden af poolen!
priser fra kr 1.205,- inklusiv fly!
Vis hotel

Alegria Plaza Paris Hotel

Alegria Plaza Paris er et alsidigt hotel kun et par minutters gang fra den smukke strand i det centrale Lloret de Mar. Slap af i poolen, pool-baren eller i den lækre spa og nyd en behagelig ferie. På Alegria Plaza Paris er der noget for enhver smag, herunder et motionsrum og et spabad.?
priser fra kr 1.055,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Aquamarina & Spa by Aqua Hotel

En bestseller i hjertet af Santa Susanna på Costa Brava! Santa Susanna er en charmerende badeby med mange, fine sandstrande. Her bor du 100 meter fra stranden, og hotellet er bygget op omkring en stor og lækker solterrasse med flere udendørs pools!?
priser fra kr 1.125,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Checkin Garbi

Hotel Checkin Garbí *** byder på en eksklusiv udsigt over Middelhavet og har en uovertruffen beliggenhed ved stranden i den charmerende badeby Calella de la Costa. Hotellet ligger på Costa Brava, 40 km fra storbyen Barcelona.??
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Alba Seleqtta Hotel Spa Resort

Luksushotel for hele familien med spa og tagterrasse, tæt på stranden i Lloret de Mar!
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel GHT Maritim

Hotel GHT Maritim ligger på strandpromenaden i turistområdet Calella og har uhindret udsigt over Garbis-stranden og det velkendte fyr i Calella. Hotellet er Family Tourism-certificeret og er et populært familiehotel på Costa Dorada!
priser fra kr 1.115,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Santa Susanna Resort - All Inclusive

Charmerende Santa Susanna Resort ligger i centrum af Santa Susanna, 1 km fra banegården, 1,5 km fra den fine strand og 8 km fra landsbyen Blanes. Et perfekt udgangspunkt for at opleve det smukke Costa Brava!
priser fra kr 1.435,- inklusiv fly!
Vis hotel

Evenia Olympic Garden - All Inclusive

Dette familievenlige hotel tilbyder en populær indkvartering i hjertet af Lloret de Mar. Der er masser af underholdning i det store hotelområde!
priser fra kr 2.805,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Rosamar Garden Resort

Bo 300 meter fra stranden, og fordriv tiden i det enorme poolområde med privat vandland!
priser fra kr 1.245,- inklusiv fly!
Vis hotel

Aqua Hotel Bertran Park

Aqua Hotel Bertran Park ligger i et roligt område i det centrale Lloret de Mar, kun 450 meter fra de berømte strande i denne livlige ferieby i Costa Brava. Du kan gå til stranden på lidt over fem minutter.
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Aparthotel Costa Encantada by Marsol Hotels & Resorts

Med et ophold på Aparthotel Costa Encantada i Lloret de Mar befinder du dig tæt på stranden og praktisk tæt på Water World! Moro for hele familien.
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

GHT Oasis Tossa & Spa

Hotel Oasis Tossa, ligger i den charmerende by Tossa de Mar på Costa Brava-kysten!
priser fra kr 1.145,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Gran Garbi

Dette er et populært fire-stjernet hotel i Lloret de Mar, som ligger kun 300 meter fra stranden i et hyggeligt boligkvarter. Hotellet egner sig både til familieferie og en forlænget weekend.
priser fra kr 1.075,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Tossa Beach Center - All Inclusive

Hotellet ligger i den charmerende fiskerlandsby i Tossa de Mar, 150 m fra stranden.
priser fra kr 1.475,- inklusiv fly!
Vis hotel

Gran Hotel Monterrey

Dette femstjernede hotel ligger otte minutters gang fra stranden og er omgivet af en 50.000 m² stor, eksotisk have. Her har du en herlig udsigt over Middelhavet, og kan tage en kølig dukkert i de udendørspools!
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel