Billige rejser til Lissabon

Lissabon

Læs om transport og transfer.

Avani Avenida Liberdade Lisboa Hotel

Første klasses hotel, tæt på mange af Lissabons attraktioner!
priser fra kr 2.465,- inklusiv fly!
Vis hotel

ibis Styles Lisboa Embaixador

3-stjernede Hotel Embaixador ligger meget strategisk placeret og er ideel til en lang weekend med talrige "traveture" til Lissabons mange seværdigheder.
priser fra kr 2.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Tivoli Avenida Liberdade Lisboa

5-stjernede Hotel Tivoli Lisboa er beliggende på hovedgaden, Avenida da Liberdade. Dette storslåede hotel har til huse i en smuk bygning fra 1930'erne og fra tagterrassebaren har du en panoramisk udsigt over Lissabon.
priser fra kr 3.405,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Mundial

Tophotel i populære Pombaline!
priser fra kr 2.375,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Florida

Raffineret designhotel i det centrale Lissabon!
priser fra kr 2.045,- inklusiv fly!
Vis hotel

Real Palacio

Det luksuøse, 5-stjernede Real Palácio Hotel er et udmærket alternativ i Lissabon. Hotellet ligger i et roligt kvarter i nærheden af parken Eduardo VII.
priser fra kr 2.135,- inklusiv fly!
Vis hotel

HF Fenix Lisboa

4-stjernede HF Fénix Lisboa tilbyder førsteklasses indkvartering på første parket i Lissabon. Der er mange designerbutikker i nærheden, og du finder også de historiske bygninger på Avenida da Liberdade. Du finder metrostationen meget tæt ved hotellet, så det er nemt at komme frem til seværdighederne i Lissabon.
priser fra kr 2.085,- inklusiv fly!
Vis hotel

HF Fenix Garden Hotel

3-stjernede HF Fénix Garden udmærker sig ved den gode service og tilbyder førsteklasses indkvartering på første parket i Lissabon. Hotellet har sin egen stil med moderne arkitektur og farver, som gæsterne sætter pris på.
priser fra kr 2.065,- inklusiv fly!
Vis hotel

My Story Hotel Tejo

Her bor du i de historiske områder af Lissabon! Populært og nyrenoveret hotel i en ældre og historisk bygning.
priser fra kr 2.045,- inklusiv fly!
Vis hotel

Lutécia Smart Design Hotel

4-stjernede Lutécia Smart Design Hotel har indrettet hver eneste etage ud fra et specielt designtema. Hotellet ligger i det rolige beboelsesområde Areeiro. Tæt ved hotellet finder du metrostationen Roma-Areeiro (200 meter).
priser fra kr 1.715,- inklusiv fly!
Vis hotel

Real Parque Hotel

Storslået førsteklasseshotel, som tilbyder en komfortabel indkvartering. Her får du en komplet indkvarteringsmulighed med en misundelsesværdig beliggenhed.
priser fra kr 1.715,- inklusiv fly!
Vis hotel

Porto Bay Liberdade Hotel

Tophotel med den bedste beliggenhed i Lissabon. Her får du en følelse af at være på et resort med et vidunderligt indendørs bademiljø.
priser fra kr 2.725,- inklusiv fly!
Vis hotel

Eduardo Vii

Komfortabelt mellemklassehotel med en central beliggenhed. Her får du en indkvartering med gode servicefaciliteter til en overkommelig pris.
Vis hotel

DoubleTree by Hilton Lisbon - Fontana Park

Vildt designhotel med det bedste brand og med en misundelsesværdig beliggenhed. Her tilbydes en gårdhave med grønne omgivelser og vandfald samt en af Lissabons bedste restauranter.
priser fra kr 2.195,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Jorge V

I hjertet af Lissabon finder du dette hyggelige og indbydende hotel, Jorge V Hotel! Uanset om du rejser pga. forretning eller fornøjelser, så stræber dette hotel efter, at hver enkelt gæst skal føle sig hjemme. Med sin hyggelige og hjemlige atmosfære tilbyder Jorge V Hotel et personligt ophold med fremragende service til sine gæster.
Vis hotel

PortoBay Marquês

Populært hotel med fantastiske anmeldelser fra dets gæster! Der er gratis wi-fi på alle områder.
priser fra kr 2.285,- inklusiv fly!
Vis hotel