Billige rejser til Warsaw

Warsaw

Læs om transport og transfer.

Campanile Warsaw

Et godt mellemklassehotel, som ligger i hjertet af Warszava!
priser fra kr 1.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw

Radisson Blu Sobieski Hotel tilbyder centralt indkvartering i Warszawa, rundt om hjørnet fra den usynlige udstilling og kun få minutter fra Warta Tower.
priser fra kr 1.415,- inklusiv fly!
Vis hotel

Polonia Palace Hotel

Dette 4-stjernede og prisbelønnede hotel har en central placering og byder på rummelige værelser med aircondition, minibar og badeværelser med gulvvarme.
priser fra kr 1.495,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Gromada Warszawa Centrum

Mellemklassehotel kun 400 meter fra den berømte gade Nowy Swiat!
priser fra kr 1.335,- inklusiv fly!
Vis hotel

Metropol Hotel

Metropol Hotel ligger lige op ad det prisbelønnede Polonia Palace med en fantastisk beliggenhed, tæt på centralstationen og shoppingcentret Zlote Tarasy. Metropol Hotel er et hyggeligt mellemklasses alternativ med en meget vellidt restaurant.
priser fra kr 1.295,- inklusiv fly!
Vis hotel

Golden Tulip Warsaw Centre

Populært fullservice-hotel midt i Warszava!
priser fra kr 1.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Ibis Warszawa Stare Miasto

Ibis Warszawa Stare Miasto Old Town er et hyggeligt mellemklassehotel, som er placeret i den gamle bydel. Vælger du at bo her, har du kun nogle få minutter fra Stadion Polonii Bydgoszcz og Det Gamle Bytorv.
priser fra kr 1.205,- inklusiv fly!
Vis hotel

Platinum Residence

Platinum Residence byder på et centralt ophold i Warszawa med Pekao Tower lige om hjørnet og kun nogle få minutter fra Norblin Museum! Dette hotel har 4 stjerner og ligger tæt på det kongelige slot og det charmerende "Gamle Bytorv"!
priser fra kr 1.345,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Reytan

Hotel Reytan byder på et centralt ophold i Warszawa tæt på det kongelige slot og det charmerende "Gamle Bytorv". Hotel Reytan ligger 2 km fra Warszawas centralstation og 1 km fra den smukke Lazienkipark og den berømte statue af Chopin.
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Leonardo Royal Hotel Warsaw

JM Hotel Warsaw Center byder på et centralt ophold i Warszawa med Pekao Tower lige om hjørnet og kun nogle få minutter fra Museum of Industry.
priser fra kr 1.395,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Centrum Hotel

Radisson Blu Centrum Hotel, Warsaw byder på et centralt ophold i Warszawa lige ved Nozyk-synagogen og nogle få minutter fra Spektrum Tower. Dette hotel har 5 stjerner og ligger tæt på det Kongelige slot og det Gamle torv.
priser fra kr 2.135,- inklusiv fly!
Vis hotel

Mamaison Hotel Le Regina Warsaw

Mamaison Hotel Le Regina Warsaw i Warszawa (den gamle bydel) ligger kun få minutter fra St. Mary's kirke og Sankt Kazimierzs kirke. Hotellet har 5 stjerner og ligger tæt på Det Gamle Bytorv og det kongelige slot.
priser fra kr 1.815,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sofitel Warsaw Victoria

Sofitel Warsaw Victoria byder på et ophold af høj standard placeret centralt i Warszawa med Zacheta og Pilsudski Square rundt om hjørnet. Dette hotel har 5 stjerner og ligger tæt på Det Gamle Bytorv.
priser fra kr 1.625,- inklusiv fly!
Vis hotel

Marriott Warsaw

Warsaw Marriott Hotel ligger i hjertet af Warszawa i gåafstand fra ORCO-tårnet og Warsaw Fotoplastikon. Dette hotel har 5 stjerner og ligger tæt på Lazienkiparken og det kongelige slot.
priser fra kr 1.745,- inklusiv fly!
Vis hotel

DELETE ME

Qbik Suites er et industrielt indrettet, moderne lejlighedskompleks i Warszawas største forretningskvarter - Mokotów, kun 4 km fra lufthavnen Chopin. En yderligere fordel ved Qbik Suites er den korte afstand til den smukke park Pola Mokotowskie og det store shoppingcenter Galeria Mokotów.
priser fra kr 1.905,- inklusiv fly!
Vis hotel

LoftHotel Sen Pszczoly

Med et ophold på Lofthotel Sen Pszczoly i Warszawa (Srodmiescie) er du kun få minutter fra Polonia-teatret og Den Hellige Frelsers Kirke. Dette gæstehus ligger ikke langt fra Lazienki-parken og Kongesl...
priser fra kr 1.525,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Mercure Warszawa Grand

Mercure Warszawa Grand ligger i centrum af Warszawa, knap 7 minutter i bil fra det smukke torv i den gamle bydel. Der er knap 10 minutters gang til togstationen Warszawa Centralna.
priser fra kr 1.315,- inklusiv fly!
Vis hotel