Billige rejser til Polen

Polen

Q Hotel Plus Katowice

Q Hotel Plus Katowice er et forbløffende frisk og overkommeligt mellemklasse hotel med god service tæt på Katowice centrum og centralstation. Hotellet åbnede i foråret 2017 og har moderne, ergonomiske og fuldt udstyrede værelser.
Vis hotel

Vienna House Easy Angelo Katowice

Dette fargerike og moderne hotellet er det perfekte utgangspunktet for turister som forretningsreisende! Det er en 10 minutters spasertur til byen, busser og tog, slik at omgivelsene er litt roligere og roligere!
Vis hotel

Best Western Hotel Mariacki

Her vil du blive i et elegant hotel med gamle forfædre på Mariacka Street, som er hjertet af Katowice og en af de vigtigste turistattraktioner. Kendt af lokalbefolkningen som Katowices "Champs Elysées" - en rummelig gågade med restauranter, caféer og terrasser.
Vis hotel

HOTEL DIAMENT PLAZA KATOWICE

Hotel Diament Plaza Katowice er et charmerende og personligt 4-stjernet hotel beliggende i det centrale Silesia hovedstad, inden for nem rækkevidde af markedet, banegården, Spodek Show Arena og vigtige turistattraktioner i Katowice.
Vis hotel

Hotel Monopol

Oplev Hotel Monopol, som er en af de vigtigste kulturarv i Katowice, en fantastisk historisk bygning fra slutningen af 1800-tallet! Her vil du bo på et førsteklasses Art Deco-hotel, der tilbyder luksus og en fantastisk beliggenhed!
Vis hotel

Courtyard by Marriott Katowice City Center

Her bor du i Katowices højeste bygning med en fantastisk udsigt over skylinen i den øvre schlesiske storby! Kendte og populære hotelkæde - lige i hjertet af Katowice.
Vis hotel

Hotel Novotel Katowice Centrum

Frisk og overkommelig mellemklasse hotel med god service og top position! Hotellet ligger kun 700 m fra Katowice centrum og Spodek Arena.
Vis hotel

Park Hotel Diament Katowice

Bo i et roligt, moderne og overkommeligt 4-stjernet hotel, der ligger ved siden af Katowices største park, Tadeusz Kosciuszko Park.
Vis hotel

Park Inn by Radisson Katowice

Bo på det elegante Park Inn Radisson Katowice, og tilbyr moderne rom! Ideell for de som ønsker å besøke en av Europas største parker, Silesia Park -Sleslesia kultur- og rekreasjonspark, som har mange sykkel- og turstier. I parken er det også byens dyrehage og planetarium, friluftsmuseum, fornøyelsespark og taubane.
Vis hotel

Campanile Warsaw

Et godt mellemklassehotel, som ligger i hjertet af Warszava!
priser fra kr 1.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw

Radisson Blu Sobieski Hotel tilbyder centralt indkvartering i Warszawa, rundt om hjørnet fra den usynlige udstilling og kun få minutter fra Warta Tower.
priser fra kr 1.415,- inklusiv fly!
Vis hotel

Polonia Palace Hotel

Dette 4-stjernede og prisbelønnede hotel har en central placering og byder på rummelige værelser med aircondition, minibar og badeværelser med gulvvarme.
priser fra kr 1.495,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Gromada Warszawa Centrum

Mellemklassehotel kun 400 meter fra den berømte gade Nowy Swiat!
priser fra kr 1.335,- inklusiv fly!
Vis hotel

Metropol Hotel

Metropol Hotel ligger lige op ad det prisbelønnede Polonia Palace med en fantastisk beliggenhed, tæt på centralstationen og shoppingcentret Zlote Tarasy. Metropol Hotel er et hyggeligt mellemklasses alternativ med en meget vellidt restaurant.
priser fra kr 1.295,- inklusiv fly!
Vis hotel

Golden Tulip Warsaw Centre

Populært fullservice-hotel midt i Warszava!
priser fra kr 1.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Ibis Warszawa Stare Miasto

Ibis Warszawa Stare Miasto Old Town er et hyggeligt mellemklassehotel, som er placeret i den gamle bydel. Vælger du at bo her, har du kun nogle få minutter fra Stadion Polonii Bydgoszcz og Det Gamle Bytorv.
priser fra kr 1.205,- inklusiv fly!
Vis hotel

Platinum Residence

Platinum Residence byder på et centralt ophold i Warszawa med Pekao Tower lige om hjørnet og kun nogle få minutter fra Norblin Museum! Dette hotel har 4 stjerner og ligger tæt på det kongelige slot og det charmerende "Gamle Bytorv"!
priser fra kr 1.345,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Reytan

Hotel Reytan byder på et centralt ophold i Warszawa tæt på det kongelige slot og det charmerende "Gamle Bytorv". Hotel Reytan ligger 2 km fra Warszawas centralstation og 1 km fra den smukke Lazienkipark og den berømte statue af Chopin.
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Leonardo Royal Hotel Warsaw

JM Hotel Warsaw Center byder på et centralt ophold i Warszawa med Pekao Tower lige om hjørnet og kun nogle få minutter fra Museum of Industry.
priser fra kr 1.395,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Centrum Hotel

Radisson Blu Centrum Hotel, Warsaw byder på et centralt ophold i Warszawa lige ved Nozyk-synagogen og nogle få minutter fra Spektrum Tower. Dette hotel har 5 stjerner og ligger tæt på det Kongelige slot og det Gamle torv.
priser fra kr 2.135,- inklusiv fly!
Vis hotel

Mamaison Hotel Le Regina Warsaw

Mamaison Hotel Le Regina Warsaw i Warszawa (den gamle bydel) ligger kun få minutter fra St. Mary's kirke og Sankt Kazimierzs kirke. Hotellet har 5 stjerner og ligger tæt på Det Gamle Bytorv og det kongelige slot.
priser fra kr 1.815,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sofitel Warsaw Victoria

Sofitel Warsaw Victoria byder på et ophold af høj standard placeret centralt i Warszawa med Zacheta og Pilsudski Square rundt om hjørnet. Dette hotel har 5 stjerner og ligger tæt på Det Gamle Bytorv.
priser fra kr 1.625,- inklusiv fly!
Vis hotel

Marriott Warsaw

Warsaw Marriott Hotel ligger i hjertet af Warszawa i gåafstand fra ORCO-tårnet og Warsaw Fotoplastikon. Dette hotel har 5 stjerner og ligger tæt på Lazienkiparken og det kongelige slot.
priser fra kr 1.745,- inklusiv fly!
Vis hotel

DELETE ME

Qbik Suites er et industrielt indrettet, moderne lejlighedskompleks i Warszawas største forretningskvarter - Mokotów, kun 4 km fra lufthavnen Chopin. En yderligere fordel ved Qbik Suites er den korte afstand til den smukke park Pola Mokotowskie og det store shoppingcenter Galeria Mokotów.
priser fra kr 1.905,- inklusiv fly!
Vis hotel

LoftHotel Sen Pszczoly

Med et ophold på Lofthotel Sen Pszczoly i Warszawa (Srodmiescie) er du kun få minutter fra Polonia-teatret og Den Hellige Frelsers Kirke. Dette gæstehus ligger ikke langt fra Lazienki-parken og Kongesl...
priser fra kr 1.525,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Mercure Warszawa Grand

Mercure Warszawa Grand ligger i centrum af Warszawa, knap 7 minutter i bil fra det smukke torv i den gamle bydel. Der er knap 10 minutters gang til togstationen Warszawa Centralna.
priser fra kr 1.315,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Classic

Hotel Classic tilbyder en central beliggenhed i Kraków med markedstorvet og Bourgeois-huset lige om hjørnet. Hotellet ligger tæt på hovedtorvet og Wawel.
priser fra kr 1.155,- inklusiv fly!
Vis hotel

Astoria Hotel

Prisvenligt mellemklassehotel med central beliggenhed!
priser fra kr 1.045,- inklusiv fly!
Vis hotel

Best Western Krakow Old Town

Velplaceret hotel med en populær beliggenhed i den gamle bydel!
priser fra kr 1.305,- inklusiv fly!
Vis hotel

Floryan Old Town

Hyggeligt og populært hotel med bedste beliggenhed i den gamle by!
priser fra kr 1.285,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Hotel, Krakow

Førsteklasses hotel med en perfekt beliggenhed i bymidten!
priser fra kr 1.415,- inklusiv fly!
Vis hotel

Excelsior Boutique Hotel

Boutique-hotel med en god beliggenhed i det centrale Kraków!
Vis hotel

Hotel PTTK Wyspianski

På Wyspianski Hotel bor du i hjertet af Krakow inden for gåafstand af det smukke markedstorv og Sankt Barbara-kirken. Dette hotel ligger nær det store torv og Wawel.
priser fra kr 925,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Batory

På Hotel Batory bor du i hjertet af Kraków, kun få minutter fra det store torv. Dette hotel ligger tæt på Juliusz Slowacki-teatret og Krakóws botaniske have.
priser fra kr 1.005,- inklusiv fly!
Vis hotel

PURO Krakow

Når du bor på PURO Kraków Stare Miasto i Kraków, er du kun få minutter fra Galleria Krakówska og Kraków Barbakan. Hotellet er firestjernet og ligger tæt på hovedtorvet og Wawel.
priser fra kr 1.445,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Francuski

Francuski Hotel tilbyder central indkvartering i Kraków, kun et gadehjørne fra det antikke kunstgalleri og Church of the Transfiguration. Hotellet ligger tæt på hovedtorvet og Wawel.
priser fra kr 955,- inklusiv fly!
Vis hotel

Boutique Aparthotel & Apartments

Boutique Aparthotel & Apartments tilbyder central indkvartering i Kraków, kun et gadehjørne fra Galeria Ag og den polske plakatkunstudstilling. Hotellet ligger tæt på hovedtorvet og Wawel.
priser fra kr 975,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Stary

Det luksuriøse Hotel Stary ligger supercentralt i Krakóws gamle bymidte. Hotellet rummer bl.a. den populære Sky Bar med en malerisk panoramaudsigt over byens historiske centrum.
priser fra kr 1.785,- inklusiv fly!
Vis hotel

The Bonerowski Palace

Det femstjernede Bonerowski Palace ligger i et historisk byhus ved torvet Rynek Glówny i Kraków og tilbyder værelser og luksuslejligheder.
priser fra kr 1.745,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hampton by Hilton Krakow

Beliggende i den grønne del af byen med nem adgang til centrum og de historiske bydele. Vi præsenterer et populært og moderne Hampton by Hilton-hotel i Polens kulturmekka og en af Europas smukkeste byer, Kraków!
priser fra kr 1.055,- inklusiv fly!
Vis hotel

Q Hotel Krakow

Det trestjernede Q Hotel Kraków er et nyopført hotel med en god beliggenhed i Kraków. Hotellet tilbyder moderne faciliteter og professionel service.
priser fra kr 985,- inklusiv fly!
Vis hotel

INX Design Hotel

INX Design Hotel**** er en oplagt indkvarteringsmulighed for dig, der planlægger en tur til den historiske by Kraków. Oplev det charmerende og velbevarede Kazimierz-kvarter og et hotel med en naturligt afslappet elegance i ægte art deco-stil.
priser fra kr 995,- inklusiv fly!
Vis hotel

Metropolis Design Hotel

Bo i hjertet af Kraków - på et designhotel, der imponerer!
priser fra kr 1.235,- inklusiv fly!
Vis hotel

Metropolitan Boutique Hotel

Dette firestjernede hotel ligger i Krakows historiske bymidte, hvor utallige kirker, statuer og smukke monumenter vidner om Polens årtusindlange historie. I nærheden findes også Europas største torv, der meget passende kaldes "det enorme torv".
priser fra kr 1.275,- inklusiv fly!
Vis hotel

Zulian Aparthotel

Velkommen til en historisk og velbevaret bygning fra 1920'ernes storhedstid! I dag danner denne bygning rammen om et af Krakows mest populære lejlighedshoteller, som er designet af Giovanni Zuliani.
priser fra kr 945,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Legend

Her bor du i hjertet af det smukke Krakow, tæt på Wawel-slottet, hovedtorvet og tøjmarkedet.
priser fra kr 1.235,- inklusiv fly!
Vis hotel

Betmanowska Main Square Residence

Prisbelønnet firestjernet hotel med den bedste beliggenhed i det historiske Kraków.
priser fra kr 1.535,- inklusiv fly!
Vis hotel

Art & Garden Residence

Art & Garden Residence tilbyder en god indkvartering i det centrale Kraków, ca. 1,5 km fra St. Florians port og hovedtorvet. Gæsterne kan her nyde en restaurant med en smuk have, hvor der serveres moderne polske retter.
priser fra kr 1.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Polski - pod bialym orlem

Det firestjernede Hotel Polski ligger lige over for byporten Brama Florianska og kun 4 minutters gang fra torvet Rynek Glówny. Hotellet ligger i den gamle bydel i gaden Florianska, tæt på hovedtorvet.
Vis hotel

Sheraton Grand Krakow

Det femstjernede Sheraton Grand Kraków ligger i hjertet af Kraków ved foden af Wawel-slottet og kun et stenkast fra Vistula-floden.
priser fra kr 1.815,- inklusiv fly!
Vis hotel

Alexander II Hotel

3-stjernet hotel i historiske Stare Miasto med meget gode kundeanmeldelser!
priser fra kr 945,- inklusiv fly!
Vis hotel

Logos Hotel

Populære Logos Hotel i Stare Miasto (Old Town) med klassisk indrettede værelser med fladskærms-tv, gratis trådløs internet og meget mere.
Vis hotel

Puro Krakow Kazimierz

Høj kvalitet hotel i det centrale Krakow.
priser fra kr 1.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Park Inn by Radisson Krakow Hotel

Hotel tæt på kongeslottet.
priser fra kr 1.305,- inklusiv fly!
Vis hotel

Avena by Artery Hotels

Indkvartering af høj kvalitet i Gamla Stan!
priser fra kr 905,- inklusiv fly!
Vis hotel

DoubleTree by Hilton Krakow Hotel & Convention Center

Vellidt hotel med indendørs pool lige udenfor byens centrum.
priser fra kr 1.095,- inklusiv fly!
Vis hotel

Qubus Hotel Krakow

Populær indkvartering på floden Wisla.
priser fra kr 1.195,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel 32 Krakow Old Town

Hoteller i nærheden af kongeslottet.
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Unicus Krakow

Boutique-hotel i Krakows gamle bydel.
priser fra kr 1.315,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Swing

Overkommelige hotel uden for byens centrum.
priser fra kr 985,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Apis

Populært hotel uden for byens centrum.
priser fra kr 945,- inklusiv fly!
Vis hotel

Grand Ascot

Bo i hjertet af Krakow.
priser fra kr 1.365,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel ibis Krakow Stare Miasto

Overkommelig indkvartering i centrum.
priser fra kr 1.045,- inklusiv fly!
Vis hotel

Mercure Krakow Stare Miasto

Bo i hjertet af Krakow.
priser fra kr 1.485,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Indigo Krakow - Old Town

Et af vores bedste valg i Krakow.
priser fra kr 1.625,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Bonum

Det 3-stjernede Hotel Bonum ligger i en 1700-talsbygning i Gdansks gamle bydel. Hotellet tilbyder rummelige og elegante værelser.
priser fra kr 935,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Gdansk

Scandic Gdansk ligger tæt på den gamle bydel, blot 800 m fra den berømte kran over Motlawa-floden.
priser fra kr 1.165,- inklusiv fly!
Vis hotel

Qubus Hotel Gdansk

Qubus Hotel Gdansk tilbyder et centralt ophold i Gdansk, kun et par minutter fra Den Grønne Port og Artus-salen. Dette hotel har hele 4 stjerner og ligger tæt på Gdansks store rådhus og Gdansk Crane.
priser fra kr 1.145,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hanza Hotel

Hanza Hotel tilbyder en central beliggenhed i Gdansk tæt ved Gdansk Crane og SS Soldek. Dette hotel har hele 4 stjerner og ligger tæt på Artus Hof og Gdansks store rådhus.
priser fra kr 1.205,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Focus Gdansk

Når du bor på Hotel Focus Gdansk i Gdansk, er du tæt på GKS Wybrzeze og Gdansk Crane. Dette hotel ligger tæt på Artus Hof og Gdansks store rådhus.
priser fra kr 795,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Bartan Gdansk Seaside

Hotel Bartan Gdansk Seaside ligger i Gdansk (Sobieszewo), lige ved Ptasi Raj naturreservat og Marine Yachtclub Neptun.
priser fra kr 965,- inklusiv fly!
Vis hotel

Holland House Residence Old Town

Holland House Resident Old Town ligger på Dlugi Targ-gaden i hjertet af Gdansks historiske centrum.
priser fra kr 985,- inklusiv fly!
Vis hotel

Villa Baltica

Når du bor på Hotel Villa Baltica i Sopot (Karlikowo), er du kun et par minutter fra Sopots museum og tæt på Oriental Thai Massage. Dette hotel ved stranden ligger tæt på Sopots fyrtårn.
priser fra kr 1.015,- inklusiv fly!
Vis hotel

Golden Tulip Gdansk Residence

Når du bor på Golden Tulip Gdansk Residence i Gdansk (Jelitkowo) er du tæt på Jelitkowo-stranden og PGE Arena Gdansk. Dette familievenlige lejlighedshotel ligger tæt på Ergo-arenaen og Brz...
priser fra kr 1.165,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hilton Gdansk

Hilton Gdansk tilbyder central beliggenhed i hjertet af den historiske del af byen, kun et par minutter fra gaden Dlugi Targ og Gdansk Crane.
priser fra kr 1.545,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Hotel, Gdansk

På Radisson Blu Hotel, Gdansk bor du i hjertet af Gdansk tæt på Gdansks historiske frizone-museum og Artus Hall. Dette hotel har hele 5 stjerner og ligger tæt på Gdansks store rådhus og Gdansk Cr...
priser fra kr 1.285,- inklusiv fly!
Vis hotel

PURO Hotel Gdansk

Når du bor på Puro Gdansk Stare Miasto i Gdansk (Gdansk centrum), er der kun et par minutter til Gdansk marina og Gdansk Crane.
priser fra kr 1.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

Haffner Hotel

Populært hotel med spa som kun ligger et par minutters gang fra stranden, og man kan gå til den kendte havn på mindre end et kvarter.
priser fra kr 1.405,- inklusiv fly!
Vis hotel

Villa Ozone

Nyrenovert hotell med god beliggenhed og til en god pris. Du kommer til stranden efter ti minutters gang.
priser fra kr 1.125,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Rezydent

Stort luksushotel med en populær beliggenhed. Stranden og Sopots velkendte mole ligger 500 meter fra hotellet.
priser fra kr 1.335,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sopot Marriott Resort & Spa

Et top-hotel der kun er et stenkast væk fra den vidunderlige strand. Dejlig tag-swimmingpool, når man ikke vil til stranden.
priser fra kr 1.625,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sofitel Grand Sopot

Velkendt luksushotel med en fantastisk strandbeliggenhed. Hotellet anses af mange som værende det fineste hotel, der findes i Sopot.
priser fra kr 1.575,- inklusiv fly!
Vis hotel

Best Western Plus Arkon Park Hotel

Best Western Arkon Park Hotel er et 3-stjernet hotel i Gdansk, som er perfekt til en kort pause fra hverdagen eller til en længere ferie.
priser fra kr 1.055,- inklusiv fly!
Vis hotel

Focus Hotel Premium Gdansk

Med et ophold på Focus Hotel Premium Gdansk i Gdansk (Zaspa) er du centralt placeret i forhold til Manhattan Indkøbscenter og PGE Arena Gdansk. Dette hotel med 4 stjerner.
priser fra kr 995,- inklusiv fly!
Vis hotel

Dom Muzyka

Med et ophold på Dom Muzyka vil du befinde dig i hjertet af Gdansk, kun få minutter fra Marina Gdansk og tæt på Gdansk Kran. Dette lejlighedshotel ligger ikke langt fra Dwór Artusa og Gdansk Rådhus.
priser fra kr 775,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Impresja

Dette hotel ligger i et roligt område, kun 5-10 minutters tur fra Gdansks gamle smukke bydel.
priser fra kr 965,- inklusiv fly!
Vis hotel

Q Hotel Grand Cru Gdansk

Q Hotel Grand Cru er blevet tildelt ”Best Hotel Award 2015” og er blandt de bedste 4- og 5-stjernede hoteller i byområdet Tricity.
priser fra kr 915,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Mercure Gdansk Stare Miasto

Bo i den højeste bygning i Gdansk, som ligger bare 400 meter fra den smukke historiske bydel.
priser fra kr 1.045,- inklusiv fly!
Vis hotel

Novotel Gdansk Centrum

Det moderne hotel Novotel Gdansk Centrum ligger i havnebyen Gdansks centrum kun 200 meter fra den smukke og historiske gamle bydel.
priser fra kr 885,- inklusiv fly!
Vis hotel

Novotel Gdansk Marina Hotel

Din familie vil elske dette 3-stjernede hotel! Oplev fantastiske strande, få tennisundervisning og gå hyggelige ture langs strandpromenaden. ?
priser fra kr 935,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Wolne Miasto

*** Hotel Wolne Miasto - Old Town Gdansk ligger i byens historiske bymidte kun 600 meter fra togstationen Gdansk Glówny. 
Vis hotel

Smart Hotel Garnizon

En ekstremt god "Bedste værdi for pengene hotel" beliggende i en helt ny bygning i Wrzeszcz-distriktet i Gdansk!
priser fra kr 725,- inklusiv fly!
Vis hotel

Amber Hotel Gdansk

Populært hotel nær lufthavnen.
priser fra kr 1.065,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Almond Business & SPA

Et populært hotel med indendørs pool på Motlawa-floden.
priser fra kr 1.135,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Sadova

Højklasse hotel med indendørs pool.
priser fra kr 1.025,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Number One

Bo i hjertet af Gdansk i et populært mellemklassehotel.
priser fra kr 805,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hampton by Hilton Gdansk Oliwa

Populære hotel mellem Sopot & Gdansk.
priser fra kr 1.265,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hampton by Hilton Gdansk Old Town

Populært hotel på Old Town Square i Gdansk.
priser fra kr 1.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Aqua Sopot

Indkvartering i Sopot, nær Aquapark Complex.
priser fra kr 875,- inklusiv fly!
Vis hotel

Dwor Oliwski City Hotel & SPA

Dette luksushotel i Oliwa tilbyder spa og indendørs pool!
priser fra kr 1.165,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Podewils in Gdansk

Nr 1 af 89 hoteller i Gdansk på Tripadvisor!
priser fra kr 1.205,- inklusiv fly!
Vis hotel

Craft Beer Hotel Central

Dette 4-stjernede hotel tilbyder restaurant og ligger i nærheden af Den Gyldne Port & Glowny Railway Station!
priser fra kr 1.025,- inklusiv fly!
Vis hotel

Focus Hotel Premium Sopot

Et af vores bedste valg. Populær indkvartering lige i centrum af Sopot!
priser fra kr 915,- inklusiv fly!
Vis hotel

Molo Hotel

3.5-stjernet hotel nær stranden i det centrale Sopot!
priser fra kr 1.035,- inklusiv fly!
Vis hotel

Ibb Hotel Dlugi Targ

Fantastisk hotel i hjertet af Gdansk, med fremragende kunde anmeldelser!
priser fra kr 1.075,- inklusiv fly!
Vis hotel