logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Rom

Rom

Mangefacetterede Rom har uerstattelige kulturskatte, prægtige bygningsværker, chicke barer, trendy restauranter og eksklusive modebutikker – alt sammen i en magisk symbiose. Besøger man Rom for første gang, er der ‘musts’, men også uanede muligheder for “Det søde liv”. Det er ikke så let at forklare efter et besøg i Rom, at man glemte at se Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Fontana di Trevi og Peterskirken.

Rom er promenadernes by, og har du en gennemsnitlig kondition behøves ingen andre hjælpemidler andet end et par gode sko. Hvor er det bedst at bo? Selvfølgelig findes der mange personlige meninger om dette, men der er næppe nogen, som ikke holde af det sydlige kvarter ved Villa Borghese ned mod via Veneto. Herfra har man kort afstand til den spanske trappe, de elegante butikker på Via Condotti, Fontani di Trevi, og videre ned til den labyrint af gader med gyder, som omgiver Piazza Navona. Fortsætter man yderligere ti minutter og krydser Tiberen, kommer man til den pittoreske bydel Trastevere, med dens fabelagtige udbud af restauranter og særlige atmosfære. Rom kan man besøge gang på gang og til stadighed blive mindet om, at man har misset så meget ved de forrige besøg. Pak et par gode sko og rejs til Rom for første eller for tiende gang!

OBS! Byen Rom har indført en afgift på turistophold i Rom, som ved lov betales direkte til hotellerne. Afgiften er pr. person og nat (ikke for børn under 10 år). Hoteller med officiel kategorisering: To stjerner 3 €/nat, tre stjerner 4 €/nat, fire stjerner 6 €/nat og fem stjerner 7 €/nat. Afgiften skal altid, ifølge loven, betales direkte til hotellet.

Vi har i princippet rejser til Rom året rundt fra København og Billund. Uanset om du planlægger en nytårsrejse, en afslappende forårstur eller en sommerrejse til denne indbydende by, finder du den billigste rejse i forhold til kvaliteten hos TripX.

Vi hos TripX synes, at du har foretaget et godt valg af feriedestination! Velkommen til den evige by Rom.

Flyv til Rom.

Prisen er vigtig, når man skal vælge sin rejse. Det er derfor TripX præsenterer alle de mulige flyalternativer, som findes på de datoer, som du søger på. Afhængigt af byen der flyves fra, er de mest populære flymuligheder til Rom henholdsvis Norwegian, SAS, Ryanair og Alitalia. Du skal blot angive afrejseby og datoer i søgemaskinen, og efter kun 15-20 sekunder kommer alle ledige hoteller og samtlige tilgængelige flyalternativer op på skærmen. Hurtigt, fleksibelt, trygt og frem for alt billigt!

Transfer til dit hotel

Ønsker du transfer fra lufthavnen til dit hotel og tilbage, anbefaler vi toget direkte fra lufthavnen ind til centrum. Herfra kan du ofte spadsere til dit hotel eller evt. tage en taxa. Ankommer du i myldretiden (morgen fra kl. 08.00-10.00 og eftermiddag mellem 15.00-17.00), bør du undgå taxatransfer fra lufthavnen, ellers er taxa et udmærket alternativ, når du skal fra lufthavnen. Bestil din ferierejse hos TripX! Trygt, enkelt og hurtigt, alt er overskueligt.

Tryghed

Det er trygt at bestille sin rejse hos TripX! Du omfattes altid af den danske rejsegarantifond . Vi på TripX har som mål at tilbyde yderst prisvenlige rejser uden at gå på kompromis med din tryghed eller med kvaliteten. En ferie skal være enkel at booke, og fremfor alt skal du have meget for dine penge. Hvis du rejser med TripX, er vi altid med dig før, under og efter din ferie! Hvis du er i tvivl om noget eller ønsker yderligere information, så ring til os for personlig service.

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.