logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Italien

Italien

I Italien finder man nogle af verdens mest betydningsfulde kulturskatte. Mange af dem har været med til at forme den vestlige civilisation, som vi kender den i dag. Nogle af os er bekendt med renæssancekunstnerne, operakomponisterne, medens andre af os er blevet forført af italienske film, som med sin attitude har sat standarden for europæisk filmkunst.

Vi elsker den italienske madkultur med pizza, pasta og vin. Der er mange, der mener, at den italienske gastronomi skal opleves på stedet. Italien består af mange regioner med hver sin særprægede gastronomi og vinproduktion, så når nogen siger italiensk mad, er det faktisk svært at vide helt præcist, hvad der menes. Den varierer nemlig meget fra region til region og endda mellem enkelte byer. Der findes ikke nogen stereotyper, som beskriver den mangfoldighed som Italiens madkunst tilbyder.

Det er først og fremmest dette hav af variationer, som fascinerer Italien-elskere og også os her hos TripX. Uanset om man bevæger sig mellem nord og syd eller mellem øst og vest, så forandres landskabet, arkitekturen, lokalbefolkningen og selvfølgelig maden og vinen. Variationen er enorm!

Italien er en mosaik af variationer, og hos TripX har vi virkelig gjort os umage for at finde dejlige hoteller, som passer til den skandinaviske feriegæst. I dag tilbyder TripX rejser til: Det magiske Venedig, som er et “must” mindst én gang i livet, gerne mange. Det mangfoldige Rom , hvor man udover en verdensunik kultur finder chikke restauranter og trendy boutiques. Shoppingparadiset Milano. Universitetsbyen Pisa i Toscana med sit verdensberømte skæve tårn. Mageløst smukke Sardinien med skønne strande og smuk natur. På det spændende Sicilien er ferievariationen ekstra stor, når du vælger fly til Catania eller Palermo.

Når du rejser med TripX til Italien, er der flere flyselskaber at vælge mellem afhængig af din destination. De mest populære er Norwegian, SAS, Ryanair og Alitalia. På TripX får du altid alle muligheder vist, og så er det blot op til dig at vælge din favoritløsning.

Book din rejse online! Billigt, hurtigt, nemt og sikkert.

Når du booker din rejse til Italien på TripX, er du omfattet af den danske rejsegarantifond . Hos TripX bestræber vi os altid på at skabe de billligste rejser uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Det skal både være nemt og bekvemt at rejse med TripX, både før, under og efter din rejse! Såfremt du har spørgsmål eller blot ønsker mere information, er du altid velkommen til at ringe til os.

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.