Billige rejser til Island

Island

Grand Hotel Reykjavik

Et tophotel, som ligger 2 kilometer fra Reykjaviks centrum og byens største udendørspool, Laugardalslaug. Når du bor på Grand Hotel Reykjavik i Reykjavik (Laugardalur), er du kun nogle få minutter fra Ásmundarsafn og tæt på Hallgrímskirkja. Dette hotel har 4 stjerner og ligger også tæt på Laugardalsvollur idrætsarena og Laugardalslaugs varme kilde.
priser fra kr 2.575,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Island Reykjavik

Dette hotel har et wellness-cetner med spa, en skønhedssalon og yoga-faciliteter. Hotellet ligger 600 meter fra Reykjaviks hovedgade Laugavegur og blot 100 meter fra et busstoppested.
priser fra kr 2.425,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Fron

Hotel Fron har en fantastisk beliggenhed lige ved shoppinggaden i Laugavegur. Her er det muligt at vælge mellem et værelse og en lejlighed. Når du bor på Hotel Fron i Reykjavik, har du kun nogle minutter til National Theatre of Iceland og Hallgrímskirkja. Dette hotel ligger tæt på Þjóðmenningarhúsið og Arnarholl Statue.
priser fra kr 2.715,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik

Et velrenommeret hotel med en international atmosfære kun ca. 10 minutters gang fra centrum. Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik byder på et centralt ophold i Reykjavik med Islands national- og universitetsbibliotek lige om hjørnet og kun nogle minutter fra Háskóli Íslands. Dette hotel har 4 stjerner og ligger tæt på Islands Nationalmuseum og Vesturbæjarlaug svømmehal.
priser fra kr 2.785,- inklusiv fly!
Vis hotel

Fosshotel Reykjavík

Et elegant hotel med 16 etager og med en fantastisk udsigt ud over byen og havet. Fosshotel ligger kun 200 meter fra shoppinggaden Laugavegur. På Fosshotel Reykjavik bor du i hjertet af Reykjavik i gåafstand til Höfði hus kulturcenter og Iceland Phallological Museum. Dette hotel har 4 stjerner og ligger tæt på Sundhöll Hafnarfjarða indendørs- og udendørsbad og Sun-Craft.
priser fra kr 2.605,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Klettur

Populært mellemklassehotel med en fantastisk beliggenhed i nærheden af shoppinggaden Laugavegur. På få minutters gang finder du et utal af butikker, restauranter og caféer. En gåtur på ca. 10 minutter tager dig til kirken Hallgrimskirkja.
priser fra kr 2.335,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Cabin

Et moderne hotel, som ligger 5 minutters gang fra den store geotermiske pool Laugardalslaug. Hotel Cabin ligger 10 km fra Reykjaviks centrum. Hotel Cabin byder på et centralt ophold i Reykjavik, tæt på Höfði hus kulturcenter og Hallgrímskirkja. Dette hotel ligger også tæt på Ásmundarsafn og Laugardalslaugs varme kilde.
priser fra kr 2.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Reykjavik Centrum

Charmerende hotel beliggende på et af Reykjaviks ældste gader, Adalstraeti. Her får du et paradis mode!
priser fra kr 3.085,- inklusiv fly!
Vis hotel

Reykjavik Lights Hotel

Et minimalistisk designhotel som byder på et moderne ophold med præg af "less is more"! På Reykjavik Lights by Keahotels bor du i hjertet af Reykjavik i gåafstand til Laugardalshöll og Ásmundarsafn. Dette hotel ligger tæt på Grasagarðurs botaniske have og Laugardalsvollur idrætsarena. Shoppingcentret Kringlan ligger kun 2 km væk, og nærmeste stoppested for lokale busser ligger 100 meter fra hotellet.
priser fra kr 2.445,- inklusiv fly!
Vis hotel

Alda Hotel Reykjavik

Her bor du midt i smeten! Alda Hotel ligger på butiksgaden Laugavegur, og der er butikker, restauranter og barer i umiddelbar nærhed.
priser fra kr 3.075,- inklusiv fly!
Vis hotel

Fosshotel Raudara

Perfekt byhotel kun et par stenkast fra shoppinggaden Laugavegur. På Fosshotel Raudara bor du i hjertet af Reykjavik med gåafstand til Kjarvalsstadir og Sundhöll Hafnarfjarða indendørs-og udendørspool. Dette familievenlige hotel ligger også tæt på Iceland Phallological Museum og Hallgrímskirkja.
priser fra kr 2.215,- inklusiv fly!
Vis hotel

CenterHotel Plaza

Hyggeligt mellemklassehotel centralt placeret på Ingólfstorg torv i Reykjaviks gamle bydel. CenterHotel Plaza byder på central beliggenhed i Reykjavik med Reykjaviks statsbibliotek og Reykjavik Art Museum lige om hjørnet. Dette hotel ligger også tæt på Reykjavik 871 +/- 2 The Settlement Exhibition og Reykjavík Museum of Photography.
priser fra kr 2.855,- inklusiv fly!
Vis hotel

Fosshotel Baron

Mellemklassehotel med central beliggenhed kun nogle få minutters gang fra byens hovedstrøg, Laugavegur og strandpromenaden. Fosshotel Baron ligger i hjertet af Reykjavik i gåafstand til Iceland Phallological Museum og Sun-Craft. dette hotel ligger også tæt på Sólfar skulptur og Sundhöll Hafnarfjarða indendørs- og udendørspool.
priser fra kr 2.625,- inklusiv fly!
Vis hotel

Arctic Comfort Hotel

Dette hotel, til en overkommelig pris, ligger kun en kort gåtur fra Islands største pool Laugardalslaug og Reykjaviks indkøbscenter Kringlan.
priser fra kr 2.255,- inklusiv fly!
Vis hotel

Radisson Blu 1919 Hotel Reykjavik

Top hotel, der giver en moderne og komfortabel indkvartering med en ekstremt central beliggenhed!
priser fra kr 3.175,- inklusiv fly!
Vis hotel

Fosshotel Lind

Vellidt hotel med en beliggenhed i top, som byder på værelser med cool indretning! Fosshotel Lind byder på et centralt ophold i Reykjavik med Iceland Phallological Museum lige om hjørnet og kun nogle få minutter fra Sundhöll Hafnarfjarða indendørs- og udendørspool. Dette hotel ligger også tæt på Kjarvalsstadir og Hallgrímskirkja.
priser fra kr 2.495,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Odinsve

Populær beliggenehed kun nogle få hundrede meter fra Laugavegur, Reykjaviks mest populære shoppinggade. Der er kun ca. 400 meter til Laekjartorg i det centrale Reykjavik. Hotel Odinsve byder på et centralt ophold i Reykjavik, med Asgrimur Jonsson-samlingen lige om hjørnet og kun nogle få minutter fra Hallgrímskirkja. Dette hotel har 4 stjerner og ligger også tæt på Einar Jónsson-museet og Leifur Eiríksson statuen.
priser fra kr 2.635,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Room With A View - Apartments

Skøn lejlighed med en fantastisk beliggenhed! Cool og trendy på første parket! Room With A View - Apartments byder på et centralt ophold i Reykjavik med National Theatre of Iceland og Þjóðmenningarhúsið lige om hjørnet. Denne lejlighed har 4 stjerner og ligger også tæt på Arnarholl Statue og Asgrimur Jonsson-samlingen.
priser fra kr 2.635,- inklusiv fly!
Vis hotel

Skuggi Hotel by Keahotels

Nice hotel tilbyder værelser i centrum af Reykjavík, kun 140 meter fra shoppinggaden Laugavegur.
priser fra kr 2.825,- inklusiv fly!
Vis hotel

Consulate Hotel Reykjavik Curio Collection By Hilton

En af vores favoritter i den islandske hovedstad.
priser fra kr 4.445,- inklusiv fly!
Vis hotel

Exeter Hotel by Keahotels

Designhotel i det gamle havneområde.
priser fra kr 2.855,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Lotus

Enkelt og overkommeligt hotel uden for byens centrum.
priser fra kr 2.535,- inklusiv fly!
Vis hotel

Storm Hotel by Keahotels

Bo i hjertet af Reykjavik.
priser fra kr 2.855,- inklusiv fly!
Vis hotel

CenterHotel Arnarhvoll

Overkommelige hotel i det centrale Reykjavik.
priser fra kr 2.965,- inklusiv fly!
Vis hotel