Prisoversigt
Se datoer og priser

Hotel Castel Brando

Boutique

Romantisk hotel beliggende i smukke omgivelser.

Hotel Castel Brando er et charmerende og romantisk hotel i den højere klasse i en gammel bygning. Den franske romantik afspejler det indre og i hotellets have kan du nyde ferieens bog. Den nærmeste strand er 500 meter væk, men hvis du ikke kan tage til stranden er der et hyggeligt poolområde at tilbringe dagen på. Bygningen ligger i byen Erbalunga og byder på alt fra pizzeriaer til restauranter, butikker og caféer i Michelin. Den største charme i centrum af Erbalunga er, at der kun er en fodgængerregel. Hvis Bastia tiltrækker en dag, kom der 15 minutter med taxi / bil.

Afstanden fra lufthavnen til hotellet er ca. 30 km, og den nemmeste at komme fra lufthavnen er med taxi (45 - 65 Euro afhængigt af tidspunktet på dagen) eller biludlejning. En billig måde at flytte til de større feriesteder under opholdet er at tage bus, men den største frihed er ved biludlejning (gratis parkering).

Hotel Castel Brando har 44 værelser, der tilbyder et dejligt opholdsmiljø i romantiske værelser. Føl dig hjemme i værelser med aircondition, køleskab, fladskærms-tv og badeværelse med brusebad / badekar, hårtørrer osv.

Wi-Fi (gratis) er tilgængelig i udvalgte offentlige områder og i alle værelser. Inden for hotelområdet er der et 16-årigt spa med forskellige skønhedsbehandlinger samt massage og et motionscenter.

Hotel Castel Brando er en fremragende mulighed for rejsende, der ønsker at slappe af og nyde fredelige omgivelser.

OBS! I lavsæsonen kan nogle af hotellets servicefaciliteter være begrænset / lukket.

Aldersgrænsen for check-in er 18 år gammel. Bemærk venligst at ved sen ankomst er det vigtigt at informere hotellet.

Bemærk venligst at der er byskat (1,00 EUR pr. Person pr. Nat for personer over 18 år) i Bastia. Det skal betales til hotellet i forbindelse med check-out.

Hotelfakta

  • Checkin fra 14:00
  • Check-ud fra 12:00