Billige rejser til Hurghada

Hurghada

Hotel Three Corners Ocean View - Adults only

El Gouna er en fredfyldt ferieby, som ligger 25 km nord for Hurghada. Dette relativt nye feriested er bygget omkring en kunstig lagune, hvis strande er perfekte til solbadning og svømning. Her bor du aldrig langt fra den nærmeste strand. Byen lokker med sine luksushoteller med generøse "All Inclusive"-pakker, fantastiske golfbaner og mulighed for spektakulær dykning i havet; kort sagt en uforglemmelig ferie!
priser fra kr 5.045,- inklusiv fly!
Vis hotel

The Three Corners Rihana Inn - All Inclusive

El Gouna er en fredfyldt ferieby 25 km nord for Hurghada. Dette relativt nye feriested er bygget omkring en kunstig lagune, hvis strande er perfekte til solbadning og svømning. Her bor du ikke langt fra den nærmeste strand. Byen lokker med luksushoteller med generøs all-inclusive, fantastiske golfbaner og mulighed for spektakulær dykning i havet – kort sagt en uforglemmelig ferie!
priser fra kr 4.365,- inklusiv fly!
Vis hotel

Labranda Club Paradisio El Gouna - All Inclusive

4-stjernet All Inclusive feriested i El Gouna med udendørspools og spa, kun få minutter fra den nærmeste golfbane!
priser fra kr 5.045,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sheraton Miramar Resort El Gouna - All Inclusive

El Gouna er en fredfyldt ferieby 25 km nord for Hurghada. Dette relativt nye feriested er bygget omkring en kunstig lagune, hvis strande indbyder til skønne dage fyldt med solbadning og svømning. Her bor du ikke langt fra den nærmeste strand. Byen lokker med sine vidunderlige luksushoteller med generøse All Inclusive-pakker, fantastiske golfbaner og mulighed for at opleve spektakulær dykning; En uforglemmelig ferie!
priser fra kr 5.415,- inklusiv fly!
Vis hotel

Mosaique Hotel

El Gouna er en rolig ferieby 25 km nord for Hurghada. Denne relativt nye ferieby er bygget op omkring en kunstig lagune med fantastiske strande til ren badeferie. Her bor man ikke langt fra stranden. Byen lokker med sine All Inclusive luksushoteller, fantastisk golf og spektakulær dykning; en ferie med alt det ekstra! El Gouna byder alle besøgende velkommen året rundt!
priser fra kr 4.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sunrise Holidays Resort - Adults Only

Femstjernet feriehotel med privat strand med lagune og ø, dykkercenter, fitnessrum og en udendørs swimmingpool med udsigt over Rødehavet.
priser fra kr 4.845,- inklusiv fly!
Vis hotel

The Three Corners Sunny Beach Resort - All Inclusive

Her bor man på et hotel med en perfekt beliggenhed lige ved stranden i Hurghada!
priser fra kr 4.075,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sindbad Club - All Inclusive

Et must for alle vandhunde! Her er poolområder for enhver smag.
priser fra kr 4.065,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa - All Inclusive

Hvem vil ikke gerne bo på en luksus-resort ned til stranden (Village Road, Hurghada) med tre restauranter, et adventure-vandland, tre udendørs pools, privat strand, komplet wellnesscenter, natklub og meget mere?
priser fra kr 5.335,- inklusiv fly!
Vis hotel

Arabia Azur Resort - All Inclusive

Tophotel i Hurghada! Her bor du på stranden med eget koralrev, fantastisk mulighed for snorkling og svømning i en olympisk pool.
priser fra kr 4.575,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sindbad Aqua Hotel & Spa - All Inclusive

Sindbad Club ligger kun et kvarter (5 km) fra Hurghada lufthavn, og har et vandand samt et fuldt udstyret wellnessområde. Alle gæster har gratis adgang til vandlandet.
priser fra kr 4.635,- inklusiv fly!
Vis hotel

Giftun Azur Resort Hotel - All Inclusive

Giftun Azur Resort Hotel ligger 4 minutters gang fra stranden og er omgivet af frodige haver med palmetræer. Dette 3,5-stjernede hotel byder på 7 forskellige restauranter og 7 barer. Hotellet har også udendørspools og byder på rummelige værelser med udsigt over havet, poolen eller haven.
priser fra kr 4.075,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort

Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort ligger kun få minutter fra den skønne strand, tæt på vandlandet Makadi Bay Water World og New Marina. Sunrise Crystal Bay Resort er et 5-stjernet hotel i Hurghada, som tilbyder et luksuriøst ophold med et privat strandområde, 3 udendørspools, et diskotek, flere restauranter og en komplet spa!
priser fra kr 5.505,- inklusiv fly!
Vis hotel

Fort Arabesque Resort, Spa and Villas - All Inclusive

Makadi Bay er en ferieby syd for Hurghada med en smuk strand med koralsand, en dykkers paradis. Flere steder er der lavvandet et godt stykke ud, og stranden er derfor særligt god for børn. Makadi Bay består primært af større hotel resorts. I Madinat Makadi ligger Makadi Center, hvor der er butikker, et supermarked og nogle à la carte-restauranter. Der er ca. 40 km. fra Makadi Bay til Sekkala i Hurghada.
priser fra kr 5.155,- inklusiv fly!
Vis hotel

Sunrise Royal Makadi Resort - All Inclusive

Makadi Bay er et ferieområde syd for Hurghada, som har en lang sandstrand med smukt koralsand - dykkerens paradis. Dele af stranden er lavvandet og passer rigtig godt til børn. Makadi Bay er først og fremmest et område med større, individuelle hotelområder. Makadi Center ligger i Madinat Makadi, og her er der butikker, en købmand og nogle a la carte-restauranter. Der er ca. 40 km fra Makadi Bay til Sekkala i Hurghada.
priser fra kr 5.575,- inklusiv fly!
Vis hotel

The Breakers Diving & Surfing Lodge

Soma Bay er en rolig og moderne badeferie-destination. Her ligger nogle af Det Røde Havs smukkeste strande og en håndfuld elegant designede resorts. Soma Bay ligger på det sydligste af Hurghada-kysten, tæt på havnebyen Safaga og ca. 50 km fra Hurghada.
priser fra kr 5.145,- inklusiv fly!
Vis hotel