Billige rejser til Danmark

Danmark

Grand Hotel

Grand Hotel byder på et centralt ophold i København kun nogle få minutter fra Tycho Brahe Planetarium og Tivoli. dette hotel har 4 stjerner og ligger også tæt på Copenhagen Christmas Market og Tivolis Koncertsal.
priser fra kr 1.695,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Copenhagen Crown

Hotel Copenhagen Crown er centralt placeret i København med Statens Museum for Kunst lige om hjørnet og kun nogle få minutter fra Tycho Brahe Planetarium. Dette hotel ligger også tæt på Tivoli og på Strøget.
priser fra kr 1.595,- inklusiv fly!
Vis hotel

Best Western Hotel City

Best Western Hotel City byder på et central ophold i København med City Safari lige om hjørnet og nogle få minutter fra Dansk Arkitektur Center. Dette miljøvenlige hotel ligger tæt på Strøget og Tivoli.
priser fra kr 1.875,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Du Nord Copenhagen

Hotel Du Nord byder på et centralt ophold i København kun nogle få minutter fra Copenhagen Christmas Market og Tivoli. Dette hotel ligger tæt på Tycho Brahe Planetarium og Tivolis Koncertsal.
Vis hotel

Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron byder på et centralt ophold i København kun nogle minutter fra Tycho Brahe Planetarium og Tivoli. Dette miljøvenlige hotel ligger også tæt på Copenhagen Christmas Market og Statens Museum for Kunst.
priser fra kr 1.695,- inklusiv fly!
Vis hotel

Tivoli Hotel

På Tivoli Hotel er du i hjertet af København og kun nogle få minutter fra V1 Gallery og Tivoli. Dette hotel har 4 stjerner og ligger også tæt på Ny Carlsberg Glyptotek og Havnebadet.
priser fra kr 1.685,- inklusiv fly!
Vis hotel

Ascot Hotel

Når du bor på Ascot Hotel i København, er du kun nogle få minutter fra Tivoli og Strøget. Dette hotel har 4 stjerner og ligger tæt på Rådhuspladsen og Københavns rådhus.
priser fra kr 1.745,- inklusiv fly!
Vis hotel

Absalon Hotel

Absalon Hotel byder på et centralt ophold i København kun nogle få minutter fra Tycho Brahe Planetarium og Tivoli. dette hotel har 4 stjerner og ligger også tæt på Copenhagen Christmas Market og V1 Gallery.
priser fra kr 1.845,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Scandic Webers

Scandic Webers byder på et centralt ophold i København kun nogle få minutter fra Tycho Brahe Planetarium og Tivoli. Dette hotel har 4 stjerner og ligger også tæt på Copenhagen Christmas Market og Statens Museum for Kunst. Føl dig hjemme på et af de 152 værelser med aircondition og fladskærms-tv. Sengene har topmadrasser. Med gratis wi-fi kan du være online, og du har også satellit-tv på værelset. Badeværelset har enten badekar eller bruser og føntørrer. Benyt dig også af gratis wi-fi og hjælp til booking af billetter og guidede ture samt gratis adgang til et nærliggende fitnesscenter.
priser fra kr 1.655,- inklusiv fly!
Vis hotel

71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn hotel byder på et centralt ophold i København. Dette hotel har 4 store stjerner.
priser fra kr 2.185,- inklusiv fly!
Vis hotel

Scandic Front

Scandic Front byer på et centralt ophold i København med Skuespilhuset og Nyhavn lige om hjørnet. Dette hotel har 4 stjerner og ligger også tæt på Strøget og Tivoli.
priser fra kr 1.785,- inklusiv fly!
Vis hotel

First Hotel Kong Frederik

First Hotel Kong Frederik tilbyder central indkvartering i København, meget tæt på Rådhuspladsen og kun få minutter fra Tivoli. Dette hotel har 4 stjerner og ligger tæt på Københavns rådhus og Grand Teatret. Føl dig hjemme i et af de 110 gæsteværelser med fladskærms-tv. Du kan holde dig opdateret med gratis internet/wi-fi og lade satellitkanalerne stå for underholdningen. Privat badeværelse med badekar/bruser, dybe badekar og gratis toiletartikler. Værelset har også telefon, sikkerhedsboks og skrivebord.
priser fra kr 1.745,- inklusiv fly!
Vis hotel

The Square Hotel

På The Square bor du lige midt i København, tæt på Rådhuspladsen og Tivoli. Dette hotel har 4 stjerner og ligger ikke langt fra Strøget.
priser fra kr 1.805,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Skt. Petri

Skt. Petri tilbyder central og eksklusiv indkvartering i København, lige rundt om hjørnet fra Københavns Universitet og Sankt Petri Kirke.
priser fra kr 1.935,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Sct. Thomas

3-stjernet miljøvenligt hotel tæt på Tivoli og Hovedbanegården med hurtige forbindelser til lufthavnen.
priser fra kr 1.585,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Copenhagen Island

Udsøgt designhotel på en ø i det centrale København, nær populære Kødbyen på Vesterbro og Tivoli!
priser fra kr 1.675,- inklusiv fly!
Vis hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Her bor du ud til vandet i en fredet bygning fra 1780'erne, tæt ved ??Amalienborg Slot og over for Operaen!
priser fra kr 1.845,- inklusiv fly!
Vis hotel

Hotel Skt. Annae

Elegant boutiquehotel et stenkast fra Nyhavn, med tagterrasse og flot udsigt over København!
priser fra kr 1.835,- inklusiv fly!
Vis hotel