• Yianni Ritsou 21, 5330, Ayia Napa, Cyprus, Ayia Napa, Cyprus
  • +357 23 845400
  • Besøg website
Prisoversigt
Se datoer og priser

Senator Apartments

FamilieLejlighedSol & bad

Ferielejligheder centralt i Ayia Napa
Senator Hotel er et populært lejlighedshotel med gode faciliteter. Den centrale beliggenhed i Ayia Napa betyder, at du er tæt på forretninger, restauranter, barer og Ayia Napas pulserende forlystelsesliv. Afstanden til Klostertorvet, et centralt område fyldt med barer og diskoteker, er ca. 600 meter, og til den mest populære strand, Pernera Beach/Nissi Beach, er der blot ca. 1 km.

Faciliteter
Senator Hotel er et fint indrettet og yderst familievenligt. Hotellet har tre poolområder med dertilhørende solstole, parasoller og poolbarer. Ved et af poolområderne findes også en restaurant med servering på den fine terrasse. Til glæde for de yngste er der en udendørs legeplads og et indendørs legeområde.
I hotellets helseklub findes et fitnesscenter, massage, jacuzzi, sauna m.m.

Ferielejlighederne
De lyse og rummelige lejligheder er enten etværelses lejligheder med kombineret soveværelse og dagligstue, eller toværelses lejligheder med separat soveværelse. Begge kategorier er udstyret med badeværelse, veludstyret tekøkken, møbleret balkon/terrasse, trådløst internet (mod tillæg), aircondition, pengeboks (mod tillæg), telefon, radio, hårtørrer m.m.

Derfor skal du vælge Senator hotel
Et hotel til dig, der søger familievenlig lejlighedsindkvartering i det centrale Ayia Napa!

Hotelfakta

  • Checkin fra 14:00
  • Check-ud fra 12:00