• P.O.Box 30386 (Xylofagou-Agia Napa Road), Agia Napa, 5330, Ayia Napa, Cyprus
  • +357 23 722500
  • Besøg website
Prisoversigt
Se datoer og priser

Olympic Lagoon Resort Ayia Napa - All inclusive

All-inclusiveFamilieSol & badLuxury

Olympic Lagoon Resort ligger blot få meter fra Landa Golden Beach i Ayia Napa. Et tophotel for hele familien!

Dette 4-stjernede resort har en anlagt have med 7 svømmebassiner, spa med sauna og hamam samt 4 restauranter. Her er også en børneklub, fitnessrum, vandrutsjebaner, tennisbane og et spillerum.

Værelserne og suiterne på Olympic Lagoon har træmøbler og en elegant indretning med en afslappende sammensætning af farver. Værelserne har også aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks, minibar, kaffemaskine og altan eller terrasse. Der er også værelser og suiter med god udsigt over haven, poolen eller Middelhavet. De kan oftest bookes mod en tillægsbetaling.

Dette resort er All Inclusive. All Inclusive betyder, at morgenmad, frokost og middagsbuffet, samt drikkevarer til måltiderne i form af øl, vin, vand og læskedrikke, er inkluderet. Der serveres lette snacks mellem hovedmåltiderne. Alkoholiske (ikke importerede) og ikke-alkoholiske drikkevarer tilbydes i bestemte tidsrum i de anviste restauranter/barer. Du kan få et detaljeret program ved ankomsten til hotellet.

Hotellets restauranter serverer traditionelle cypriotiske retter, mad fra middelhavsområdet og japansk mad til frokost og middag. Der er også en specialbuffet til børnene. Den moderne indrettede bar og poolbaren serverer eksotiske cocktails hele dagen.

Underholdningspersonalet tilbyder et professionelt udformet program med både udendørs- og indendørsaktiviteter. Der tilbydes også børnepasning og roomservice på Olympic Lagoon Resort. Receptionen er åben døgnet rundt. Wi-fi er gratis på alle områder, og du kan parkere gratis ved hotellet.

Centrum af Larnaca ligger 45 km fra Olympic Lagoon Resort, og der er 56 km til Larnacas internationale lufthavn. Protaras ligger 8 km væk, og der er 5 km til stranden Nissi. Du kan nemt bestille lufthavnstransport samtidig med, at du bestiller din rejse.

Hele familien vil trives på det børnevenlige Olympic Lagoon Resort udenfor Ayia Napa.

OBS! I vinterhalvåret kan visse af hotellets servicefaciliteter være begrænsede/lukkede.

Hotelfakta

  • Checkin fra 14:00
  • Check-ud fra 12:00