• 12 Makariou Ave, 5343, Ayia Napa, Cyprus, Ayia Napa, Cyprus
  • +357 23 816555
  • Besøg website
Prisoversigt
Se datoer og priser

Napa Plaza Hotel

Sol & badBoutiqueVoksenhotel

Det 4-stjernede Napa Plaza Hotel kombinerer på bedste vis et resortophold med en central beliggenhed.
Napa Plaza Hotel er et rigtig godt udgangspunkt for en afslappende ferie med masser af muligheder for oplevelser, idet hotellet ligger midt i det pulserende Ayia Napa og har et stort udbud af faciliteter.

Faciliteter
I hotellets poolområde findes en stor pool for voksne samt en pool for de yngste. Det indbydende område kendetegnes især for den smukt laguneformede pool, og du finder naturligvis solstole, parasoller og en hyggelig poolbar i forbindelse med området. Som man vil kunne forvente på et rigtigt resorthotel findes der også en indendørspool, og det er muligt at låne poolhåndklæder.
På hotellet finder du et meget bredt udvalg af restauranter og barer. Cloister Restaurant er hotellets hovedrestaurant, hvor der serveres buffeter til morgenmad, frokost og aftensmad. Deck Terrace er en af hotellets udendørsrestauranter, og Yacht Pool Restaurant serverer lettere retter ved poolen. I Wasabi Sushi Bar er det muligt at gå på opdagelse i det japanske køkken, og Peppermill Fusion Grill tilbyder veltilberedte steaks i yderst sofistikerede omgivelser. Ligeledes er det muligt at spise mexicansk, i Authentic Tex-Mex Experience, og Café Central serverer lettere anretninger i bedste coffee shop-stil.
Er det tid til at være lidt aktiv ovenpå al den mad, eller blot tid til lidt selvforkælelse, tilbyder hotellets helseklub fitnesscenter, forskellige kropsbehandlinger, holdtræning, jacuzzi, sauna m.m.

Værelser

Værelserne på Napa Plaza Hotel er moderne og pænt indrettede med et smagfuldt farvevalg. Alle værelser har balkon/terrasse, aircondition, trådløst internet (mod tillæg), satellit-TV, radio, telefon, minikøleskab, badekåber/badesko m.m.

Derfor skal du vælge Napa Plaza Hotel
Napa Plaza Hotel er et hotel til dig, der søger et sofistikeret resorthotel i det centrale Ayia Napa!

 

Hotelfakta

  • Checkin fra 14:00
  • Check-ud fra 12:00