• 18, 1st October Street, Ayia Napa, Ayia Napa, Cyprus
  • +357 23 721 600
  • Besøg website
Prisoversigt
Se datoer og priser

Limanaki Beach Hotel

StorbySol & badFamilie

På første parket i Ayia Napa! Her bor du ved siden af den hyggelige havn og den længste strand, Grecian Bay. Mange stamgæster!

Limanaki Beach Hotel kendes vidt og bredt for sin vidunderlige beliggenhed, intime atmosfære og feriestemning. Den maleriske fiskehavn, med udendørsspisesteder, den vidunderlige havn og hotellets faciliteter, gør din ferieoplevelse komplet. Der er butikker og barer i hotellets nærområde. Du kan gå til centrum på fem minutter og til Klostertorvet på under ti minutter. Vandparken The World ligger tre kilometer fra hotellet. Afstanden til lufthavnen er lige under 60 km, ca. en halv time med taxa.

Hotellet har et indbydende poolområde, som ligger i forbindelse med fiskehavnen. Udover den store pool er der også en børnepool, skønne solsenge og skyggegivende parasoller. Den hyggelige snackbar har en smuk udsigt udover havet, havnen og stranden.

Limanaki Beach har 93 hyggelige og komfortable dobbeltværelser (22 kvm) til op mod 3 personer. Alle værelser har altan/terrasse, aircondition, satellit-tv, telefon, radio og et lille køleskab (mod betaling). Dobbeltværelserne har pool- og/eller delvis havudsigt. Superior-værelserne har havudsigt og altaner med liggestole. Der er trådløst internet (wi-fi) på værelset og på fællesarealerne mod betaling. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Der er flere restauranter, et mindre fitnessrum og en legeplads på hotellet.

Bedste beliggenhed i Ayia Napa!

OBS! I vinterhalvåret kan visse af hotellets servicefaciliteter være begrænsede/lukkede.

Hotelfakta

  • Checkin fra 14:00
  • Check-ud fra 12:00