• 6 J. Kennedy Str, Po Box 30045, Ayia Napa, Ayia Napa, Cyprus
  • +357 23 722444
  • Besøg website
Prisoversigt
Se datoer og priser

Euronapa Hotel Apartments

LejlighedFamilieSol & bad

Prisvenlige lejligheder med rolig beliggenhed i Ayia Napa. Her får du et feriekompleks med gode faciliteter.

Velkendte Euronapa Apartments ligger lige i udkanten af Ayia Napas centrum. Dette hyggelige lejlighedskompleks henvender sig til både voksne og ældre børn.

Der er butikker, restauranter og barer i hotellets nærområde. Man kan gå ind til Ayia Napas centrum på ca. et kvarter. Der er ca. 900 meter til den nærmeste strand, Sandy Bay, og der er ca. 2 km til Nissi Beach.

Euronapa har et stort poolområde, som tilbyder fornemme rammer for sol, badning og afslapning. Den indbydende pool og børnepoolen akkompagneres af solsenge og parasoller. Både børn og voksne vil falde godt til i dette populære bademiljø. Man kan nyde forfriskende drikkevarer eller en velsmagende frokost i den hyggelige bar.

Euronapa har 85 lejligheder fordelt på to typer. Du kan vælge at bo i en et-værelseslejlighed til to eller tre personer eller i en to-værelseslejlighed med separat soveværelse til to til fire personer. Alle lejligheder er udstyret med et tekøkken, telefon, TV, komplet badeværelse, altan eller terrasse. Aircondition og pengeboks tilbydes mod betaling, som betales på stedet. Gratis trådløst internet (wi-fi) kan benyttes over hele hotellet.

Hotellet har en restaurant, en bar og en døgnåben reception. Der er også en tennisbane, billard, bordtennis, sauna, fitnesscenter, massage, hamam, cykeludlejning og en legeplads.

Hyggelig lejlighedsindkvartering i Ayia Napa!

OBS! I vinterhalvåret kan visse af hotellets servicefaciliteter være begrænsede/lukkede.

Hotelfakta

  • Checkin fra 14:00
  • Check-ud fra 12:00