• 47 Kryo Nero Ave, Po Box 30192, Ayia Napa, Cyprus
  • +357 23 819900
  • Besøg website
Prisoversigt
Se datoer og priser

Bella Napa Bay Hotel - All Inclusive

All-inclusiveSol & badFamilie

Bella Napa Bay Hotel er et udmærket mellemlassehotel, med måske en af Ayia Napas bedste beliggenheder. Hotellet som tilbyder all inclusive ligger på en bakke og byder dermed på en helt fantastisk udsigt. Fra hotellet befinder du dig kun en kort spadseretur fra den populære Grecian Bay strand.

Faciliteter
Bella Napa Bay hotel har et indbydende poolområde med voksen- og børnepool samt en pool/snackbar, som serverer lettere retter og forfriskende drikke. I direkte forbindelse med poolområdet er der også en nybygget restaurant som er meget velbesøgt. Om aftenen arrangerer hotellet aktiviteter og underholdning for sine gæster, både store som små.
I hotellets helseafdeling kan du stresse af med massage, jacuzzi m.m.

All Inclusive
Hotellet tilbyder all inclusive, hvori der indgår morgenmad-, frokost- og aftensmadsbuffet i hotellets restaurant, samt drikkevarer i form af bordvin, øl, sodavand eller vand. Derudover et fint udvalg af alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer fra nogen af hotellets barer fra kl. 10:00 - 23:00. Der tilbydes is i forbindelse med frokost og aftensmad, samt snacks fra restauranten mellem kl. 11:00 og 12:00 og mellem kl. 16:00 og 17:00.

Værelser
Hotellets dobbeltværelser er lyse og hyggeligt indrettede. Alle værelser har aircondition, pengeboks og minibar (mod tillæg).

Derfor skal du bo på Bella Napa Bay Hotel
Bella Napa Bay Hotel er et hotel til dig, der søger dejlige og afslappende omgivelser med den bedste beliggenhed!
 

Hotelfakta

  • Checkin fra 14:00
  • Check-ud fra 12:00