• Nissi Avenue, Ayia Napa, Cyprus, Ayia Napa, Cyprus
  • +357 23 840000
  • Besøg website
Prisoversigt
Se datoer og priser

Adams Beach Hotel

Sol & badFamilieLuxury

Luksushotel ved Nissi Beach
Adams Beach Hotel er et 5-stjernet luksushotel med en vidunderlig beliggenhed ved Nissi Beach, blot ca. 3 km fra Ayia Napas centrum. Hotelomgivelserne, poollandskabet, den korte afstand til stranden, restaurantudbuddet, servicen og standarden på indkvartering betyder, at hotellet har alle forudsætninger for en helt fantastisk ferie.


Faciliteter

Mulighederne for sol og badning er særdeles fordelagtige på Adams Beach Hotel. Hotellet har flere laguneformede udendørs swimmingpools, hvor du kan slappe af i smukke omgivelser. De forskellige pools har desuden et vandfald, en indbygget jacuzzi samt en ”lazy river”, hvor man kan lade vandets blide bevægelser afstresse krop og sjæl. Solstole, skyggende parasoller og en hyggelig poolbar fuldender det dejlige feriemiljø. Til de yngste findes der en vandrutsjebane (i begrænsede tidsrum), en børnepool samt en fin legeplads. Det er muligt at låne poolhåndklæder.
Hotellet har desuden en ”privat” lille sandstrand, som kun kan nås fra hotellet.
Adams Beach Hotel har flere restauranter af høj kvalitet, en coffee shop, pianobar, snackbar, poolbar og strandbar. Den indbydende morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og halvpension kan bookes mod tillæg.
Hotellets helseafdeling, Olympic Health Club and Spa, tilbyder et eldorado for krop og sjæl. Her finder du en indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, tyrkisk hammam, massage, forskellige kropsbehandlinger og et veludstyret fitnesscenter m.m.

Værelser
Indkvarteringsstandarden på Adams Beach Hotel er af højeste klasse –  værelserne er af høj standard og er smagfuldt indrettet. Alle er udstyret med møbleret balkon/terrasse, aircondition, gratis trådløst internet, satellit-TV, minibar, safety box, telefon samt badekåbe/badesko.
Vælg mellem dobbeltværelse standard på ca. 24 m² eller dobbeltværelse superior på ca 29m².

Derfor skal du vælge Adams Beach Hotel
Et hotel til dig, der søger et 5-stjernet luksushotel med resortkarakter ved Nissi Beach!

Hotelfakta

  • Checkin fra 14:00
  • Check-ud fra 12:00