Rejsemål

Hér finder du de bedste priser på rejser til over 30 destinationer. Vores verden forandrer sig hele tiden, og der er vores filosofi, at vi kun vil åbne nye rejsemål, når vi kan tilbyde en bedre rejse til en lavere pris, end vores kollegaer i branchen kan.

Når du søger blandt vores rejsemål og hoteller, kan du finde tryghed i, at prisen altid er den bedste på en sammenlignelig rejse. Vil tilbyder dig også et væld af flyalternativer til hver destination og hotel – med udgangspunkt i den absolut billigste flyafgang på markedet. Herfra lader vi dig tilpasse rejsen efter dine behov og præferencer.

Når vi udvælger hoteller stiller vi altid store krav til værdi ift. pris. Vi undgår de mest simple hoteller, som vores gæster ofte ikke vil finde attraktive. Derfor finder vi kun de hoteller, som vi selv vil bo på – og vi bruger vores erfaring til at vælge spændende hoteller, der kan lidt af hvert – så bliv ikke overrasket, hvis en ven af TripX eller en TripX-ansat bor i værelset ved siden af dit! 🙂