Det skal være nemt, trygt og ikke mindst sikkert at rejse med TripX!

TripX er et skandinavisk rejsebureau og vi tilbyder rejser fra Danmark, Norge og Sverige. TripX som har eksisteret siden 2010, har hovedkontor midt mellem disse tre lande, nemlig i Malmø. I overensstemmelse med dansk, norsk og svensk lov (pakkerejseloven) skal rejsebureauer, der sælger rejser med to eller flere ydelser stille en rejsegaranti. I Sverige varetager Kammarkollegiet, som er det svenske svar på Rejsegarantifonden, denne opgave.

Du kan se vores rejsegarantibevis hos kammerkollegiet her

Har du spørgsmål til rejsegaranti er du velkommen til at kontakte os

Læs mere om Kammerkollegiet og rejsegaranti på Kammerkollegiets hjemmeside

Når du bestiller en rejse hos TripX.dk er du altid dækket af den lovpligtige rejsegaranti som TripX har stillet hos Kammerkollegiet. Du er som dansk kunde dækket i fuldt tilsvarende grad som svensk kunde hos os.

 

Betaling af din rejse

Hos TripX Rejser kan du naturligvis vælge at betale rejsen med MasterCard, eller andre kreditkort som ofte indeholder en forsikring.

Læs mere om betaling af din rejse hos TripX.

 

Mere information om TripX Rejser

Du kan finde flere informationer om vores rejser og få svar på de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ, eller læse mere om hvem der ejer TripX.

Derfor skal du rejse med TripX, her fortæller vi om hvorfor vi kan sælge rejser billigt med prisgaranti.

Rejsegaranti når du rejser med TripX Rejser. ,Information om rejsegaranti når du rejser med TripX Rejser. Som kunde hos TripX er du dækket af vores rejegaranti hos Kammerkollegiet i følge svensk lov