TripX Travel AB’s integritet og sikkerhed når du bestiller en rejse på Internettet må du stole på, at leverandørens overholder gældende regler vedrørende persondataloven (DPA). Persondataloven trådte i kraft i 1998 og har til formål at beskytte privatlivet, når personoplysninger behandles og opgives. Loven er i sin enkelthed til for at undgå krænkelse af personlige oplysninger.

Udtrykket “behandling” er bredt, det dækker over indsamling, registrering, opbevaring, behandling, distribution, udryddelse og meget mere. Data Protection Act er baseret på et fælles regelsæt, der vedtages i EU, kendt som databeskyttelsesdirektivet. Andre EU-lande har således tilsvarende love, der letter strømmen af informationer i EU. Persondataloven indeholder regler for, hvordan personoplysninger kan behandles. Loven er i vid udstrækning baseret på samtykke og information af data. Der er også regler om sikkerhed og korrektion af fejlagtige oplysninger.

Virksomheder, offentlige institutioner, foreninger og andre kan nominere Privacy Officer, der som en selvstændig enhed kontrollerer, at personoplysninger behandles korrekt i virksomheden. Når du er kunde hos Tripx.dk, bør du føle dig sikker på, at alle oplysninger, du opgiver, kun bruges til dette formål. Nedenfor kan du læse om vores politik, og hvordan vi håndterer de oplysninger, vi modtager fra dig.

Når du besøger vores hjemmeside (TripX.dk) og bruger vore online univers, beder vi dig undervejs om at give nogle personlige oplysninger. Hensigten er, at du er i stand til at bruge vores tjenester såsom booking, forespørgsel, nyhedsbreve m.v. og TripX må kun videregive dine personlige oplysninger til tredjemand, hvis det er nødvendigt at gennemføre, administrere og modtage betaling for din bestilling. Disse omfatter virksomheder og offentlige institutioner i og udenfor EU og EØS, såsom flyselskaber, hoteller m.fl. som du har reserveret. Når du udfylder dine oplysninger på vores hjemmeside, accepterer du at lade os hjælpe dig videre i din søgning af produkter på Tripx.dk.

Vi håndterer alle personlige oplysninger som lovgivningen kræver det. Det betyder, at vi aldrig videregiver dine personlige oplysninger, medmindre vi har din tilladelse og/eller at loven kræver det.
Dine personlige oplysninger opbevares kun i vores database så længe det er nødvendigt for at give dig den ønskede service. Du kan til enhver tid meddele os via e-mail at dine personlige oplysninger ønskes slettet fra vores databaser. Persondataansvarlig er TripX Travel AB, Krankajen 20, 211 12 Malmø, Sverige, med org.nr. 556813-0099 (svensk CVR). Når du sender en e-mail til os, kan vi gemme oplysninger såsom din e-mailadresse, indhold, vores svar og eventuelle opfølgende spørgsmål. Vi gør dette for eksempel at måle, hvor hurtigt vi besvarer dine spørgsmål og for løbende at forbedre vores service til dig og andre gæster.

Ændringer: TripX kan i fremtiden foretage ændringer i politikken, som vi opdaterer jævnligt. TripX er ansvarlig for de personoplysninger, der behandles, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Cookies: Når du besøger vores hjemmeside vil din computer automatisk modtage en såkaldt cookie. Cookies er tekstfiler, som identificerer din computer til vores server. Cookies identificerer udelukkende computeren og ikke den enkelte bruger. De fleste hjemmesider bruger cookies, hver gang en person besøger webstedet. Årsagen er at indsamle oplysninger som antallet af besøgende, de besøgte sider, hvordan længe den besøgende har været på en bestemt side o.s.v. Når du besøger TripX-siden, vil en cookie blive downloadet til din computer. Målet er at fastslå, om computeren besøgt vores hjemmeside før, og eventuelt gøre det lettere for dig at navigere rundt baseret på dine tidligere besøg. Du kan vælge, om du vil acceptere at acceptere cookies eller ej. De mange browsere, herunder Internet Explorer og Netscape-browsere accepterer automatisk cookies. Du kan ændre indstillingerne, så du aktivt skal tage et valg om at acceptere eller ej. Det er også muligt helt at afvise at acceptere cookies. Hvis denne funktion er slået til kan du opleve en begrænsning ved besøget på hjemmeside, som ikke vil fungere tilfredsstillende for dig.