Om TripX

“Du vil rejse billigt, vi ved hvordan!”

Sådan lyder vores slogan, og vi mener det faktisk. Det skal være billigt, nemt og sikkert at bestille en rejse hos TripX. Siden vi startede har flere og flere opdagede at det er enkelt, billigt og smart at rejse med os – og det er vi selvfølgelig rigtig glade for!

Vores tip er, at lave en masse søgninger her på TripX og finde nogle rejser du finder interessante. Herefter sammenligner du med vores konkurrenter – vi tror du kommer til at blive positivt overrasket. Vi er så overbevidste om, at vi har de bedste hotel- og flypriser, at vi tør at give dig prisgaranti!

Kort om TripX

TripX blev startet i 2010 af en gruppe erfarne personer fra rejsebranchen, først og fremmest Martin Wirth (startede Solresor i 1989) og Morten Husby som har været produktionschef hos TUI og Solresor. Sammen med et stærkt IT-team har vi et mål om, at formidle kvalitetshoteller til vores kunder til absolut laveste pris. Og vi har naturligvis en rejsegaranti hos Kammerkollegiet i Sverige, der dækker alle vores skandinaviske kunder.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Derfor skal du vælge TripX når du skal rejse!

Altid billigste fly først

Vores søgemaskine viser altid den laveste pris på de valgte datoer. Ofte er der mange flymuligheder at vælge i mellem, og du kan let bytte i mellem dem ved klikke på dem. Det sker, at det billigste fly er med 1 stop, og måske er ventetiden for lang ift. dine ønsker – så vælger du bare en anden flymulighed! Du kan også begrænse mulighederne ved at filtrere på maximal rejsetid. Flypriserne i vores pakker er aldrig højere end flyselskabets egne priser, og oftest lavere da vi hos TripX har mængderabatter.

Håndplukkede charterhoteller

Alle vores hoteller er nøje udvalgte for at passe godt til danske og skandinaviske rejsende. Vores forretningsmodel kan ikke håndterer for mange problemer og klager, og derfor tilbyder vi ikke de mest simple/skrabede hoteller. TripX har en gode aftaler med de fleste hoteller til garanterede laveste priser. Vores pris for hotelværelserne i vores pakker er ofte 25-35% lavere end de priser som angives på hotellernes egne hjemmesider eller eksempelvis Booking.com, Hotels.com osv. De sidstenævnte hotelsider får i stedet for en provision på 25-30% fra hoteller for hver booking.

Let, hurtigt og sikkert!

Vores søgemaskine viser dig efter få sekunder de absolut laveste priser på de valgte datoer. Om du selv leder på internettet kan det tage timevis at lave de samme prissammenligner som vi gør når du laver en søgning, så du kan altid være helt sikker på du finde de laveste priser på TripX. Det er også let og trygt at booke på TripX – du er altid dækket af pakkerejsegarantien! Hvis der mod forventning skulle opstå et problem under rejser, så står vi klar til at hjælpe dig. Du kan betale din rejse let og sikkert med kreditkort.

Ingen mellemmænd!

I vores forretningsmodel er der ikke plads til dyre mellemled! Med vores helt automatiserede motor har vi fjernet alle mellemmænd og har direkte kontakt med leverandøderne. På den måde kan vi minimere omkostninger og tør derfor at give dig prisgaranti på vores pakkerejser. Vi er “allergiske” mod omkostninger som ikke direkte giver værdi for dig og din rejse. Det skal være billigt for vores kunder!

Først til mølle

Mange af de flyselskaber du finder på TripX prisætter deres flysæder sådan at de billigste sæder sælges først. Som flyet bliver fyldt op, stiger priserne for at nå et maksimalt prisniveau 5-10 dage før afrejse. Hoteller tilbyder ofte store rabatter på reservationen 2-3 måneder før ankomst. Sammenligner du derfor med traditionelle charterrejsebureauer, så er der meget at spare, ofte 40-50% på samme hotel, ved at være ude i rigtig god tid. Normalt sparer du mellem 15-20% ift. charterrejserbureauerne.

Lägst pris – Prisgaranti!

Den absolut laveste flypris i markedet

+ Garanterede laveste priser på håndplukkede hoteller

+ Ekstremt lave administrationsomkostninger

+ Ingen fordyrende mellemled

= Laveste pris

Sværere er det faktisk ikke at være billigst! Hvis det lykkedes dig at finde præcis den samme rejse billigere et andet sted, så matcher vi ikke bare prisen, men vi giver også gerne en findeløn i form af rabat på din rejse. Prissammenligningen skal gøres inden booking, på vores pakkerejser og gælder afrejser mere end 30 dage ud i fremtiden.

Tak for dit besøg - vi håber du fandt hvad du søgte!