logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,

Aktuel information om coronavirus

(senest opdateret 2021-07-19, 11:12)

Den meget vanskelige situation, som covid-19-virussen sætter næsten hele verden i, er endnu ikke forbi, men til alles store glæde ser vi nu forbedringer i mange områder, og lande åbner sig langsomt men sikkert for besøgende og turister igen.

Imidlertid vælger forskellige lande forskellige veje tilbage – begrænsninger og regler løftes og ændres på forskellige måder og i forskellige satser afhængigt af nationale strategier og beslutninger.

Vores kunder sammensætter deres egne pakkerejser, og disse tusinder af forskellige kombinationer af nationalitet / afgangsland / rute / destination sammen med GDPR betyder, at vi desværre ikke er i stand til at offentliggøre løbende oplysninger om hver enkelt rejse.

Det er derfor ekstra vigtigt, at du som rejsende tager et stort ansvar før og under rejsen, og nedenfor finder du tip, råd og links, der hjælper dig med at gøre dette.

Uanset om der er implementeret et “vaccinepas” eller lignende i det land, hvorfra dit pas blev udstedt, vil vi derfor gerne minde alle rejsende om selv at finde ud af, hvilke lokale begrænsninger og regler der gælder for det land og den destination, du er i og er på vej til at besøge.

Undersøg detaljeret, hvad der gælder

– inden afrejse (f.eks. indrejseregler, online-registrering, visa, tests, vaccinationer og / eller sundhedserklæring)

– på rejsen (f.eks. reglerne for fly og lufthavne)

– på destinationen (f.eks. vaccinepas, krav til mundbeskyttelse, social afstand, karantæne og / eller test) og

– inden hjemrejsen (f.eks. afrejseregler, test, sundhedserklæring, mulig karantæne ved retur).

Aktuel information om situationen på din destination kan f.eks. tilgængelig på websteder for myndigheder, ambassader og flyselskaber og nedenfor under fanen “Information om rejserestriktioner”, hvor du finder links til indrejsereglerne i forskellige lande / destinationer.

Bemærk, at lokale regler kan variere afhængigt af din nationalitet.

Bemærk også, at betingelserne på bestemte destinationer og hoteller kan ændre sig mellem tidspunktet for reservationen og afrejsedato.

Skulle der ske større ændringer i din rejse, vil vi naturligvis kontakte dig direkte og personligt.