Betal online med Mastercard hos TripX RejserBetal med VISA kort online hos TripX RejserBetal med VISA Dankort online hos TripX RejserTripX Rejser samarbejder med NETS

Sikker betaling – helt uden afgifter og gebyr!

Når du rejser med TripX kan du betale nemt og sikkert online. Vi samarbejder med NETS samt vores bankforbindelse Swedbank . Alt efter hvor lang tid der er til afrejse fra din bestillingsdato, skal du enten betale hele rejsens pris eller et depositum.

TripX Rejser opkræver ikke gebyr ved kortbetaling!

Når du betaler din rejse med kreditkort som f.eks Marstercard hos TripX, slipper du for betalingsafgifter til kortselskaberne.

TripX betaling med depositum

På mange af vores rejser tilbyder vi mulighed for blot at betale et depositum ved bestilling af rejsen. For at benytte denne mulighed skal du blot vælge delbetaling i forbindelse med din reservation. Slutbetaling sker normalt 35-60 dage før afrejsen. TripX betaling vil blive vist som en betalingsmulighed på alle rejser der er omfattet af dette alternativ.

MasterCard, VISA/Dankort – kortbetaling

Når du betaler din rejse sker det via NETS sikre betalingsløsning. Du kan anvende de mest benyttede kreditkort, såsom MasterCard og VISA/Dankort. Du udfylder dine kortoplysninger, og såfremt dit kort er tilknyttet 3D Secure (sikker internethandel) bliver du ligeledes spurgt om din kode til denne. TripX har valgt at anvende 3D Secure for at skabe fuld tryghed for dig. Dette indebærer at ingen andre kan misbruge dit kort. Informationer om 3D Secure, sikker Internethandel.

Sikker online betaling

Alle betalinger via vores hjemmeside sker via en sikker linje (SSL krypteret), der overholder alle gældende regler for online-betaling og er certificeret af DIBS (Dansk Internet Betalings System) og NETS (tidl. PBS) og evt. flere. Dermed er du altid sikret mod misbrug, når der betales med betalingskort, og du har mulighed for at afvise en betaling inden den endelige godkendelse af købet. Bestilleren har ingen selvrisiko i tilfælde af at bestillerens kort eventuelt bliver misbrugt i en internetbutik, såfremt udbyderen benytter SSL-kryptering i betalingssystemet, og som bestiller er du dermed bedre sikret end i den fysiske verden, hvor der er en selvrisiko hvis kreditkortet bliver misbrugt ved brug af pinkoden. Data, der sendes i forbindelse med køb betalt med kreditkort, er krypterede (SSL), og det er derfor kun NETS (tidl. PBS) der kan læse dem. Beløbet for ordren bliver trukket umiddelbart efter at betalingen er gennemført. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betalingsfristen er overholdt såfremt TripX har modtaget restbeløbet på forfaldsdagen eller den efterfølgende bankdag. Hvis beløbet ikke er modtaget inden dette tidspunkt, forbeholder TripX sig retten til at annullere rejsen. Man har som rejsende i sådan et tilfælde ikke krav på kompensation.

Rejser med TripX

Når du bestiller din rejse skal TripX.dk betale for flybilletter og hotel med det samme, så du kan tilbydes den aktuelle dagspris. Ligeledes er vi et af de få bureauer der ikke opkræver et gebyr når du betaler din rejse med betalings- og kreditkort. TripX.dk tilbyder kortbetaling via en sikker og krypteret løsning, med de højeste standarder som markedet tilbyder i dag. Denne løsning er godkendt af alle kredit- og betalingsmyndigheder. Derfor kan du som kunde føle dig helt tryg, når du betaler via vores hjemmeside.

Vores søgemaskine finder altid markedets laveste flypris inden for den valgte søgning. Vores hoteller er til de laveste aftalepriser, og der findes ikke noget mellemled i salgsprocessen.

Desuden har vi meget lave administrationsomkostninger, da det meste i salgsprocessen er automatiseret – derfor er det nemt at være markedets billigste udbyder.

Læs mere om billige rejser med TripX

Betaling af din rejse online med kreditkort eller TripX betaling ,Sikker betalingsløsning via NETS når du rejser med TripX – Betal din rejse med Mastercard eller VISA kreditkort